6900 e plaka dahil veriolar biraz daha bulun üstüne sıfır alın bence
Arkadaşlar yardım please .. En yakın arkadaşım kredi çekmiş , ayın 22. sine kadar yeni kasa cbr 125 r alıcakmış ve benden yardım istedi.. Bende henüz kendim tecrübesiz olduğum için sizden yardım istiyorum.. 6250 tl ye kadar yeni kasa cbr 125 r varsa tanıdık temiz makine alıcıyız ..
Benim bi ihtimal satma durumum var.. İlan vermeden burdan sorarım işine yarayacak varsa diye düşünüyordum. Kazası veya yan ayakta hiç düşmesi yok, rodajını sabırlı bir şekilde yaptım. Alındığı günden beri dışarıda hiç kalmadı kapalı garajda saklandı...
Ama satıp satmıcağım kesinleşmedi.. CBR 125 lerin satış problemi yok zaten piyasası çok hareketli ilan vermeden p.m leşiriz duruma göre
Walla aslında bilindik bir motoru almak her zaman daha iyidir diye düşünüyorumEn geç ayın 22 sinde motoru almış oluruz o sebeple bence sende kararını vermelisin. Kaç bin km de ? ne renk motorun ? satarsan ne düşünüyorsun özelden cvpla istersen kafamıza yatarsa neden olmasın
açıkçası beyaz bir cbr var 2012 ona da bakacağız gidince sahibiyle konuştum kafama yattı ama birine söz vermiş oda haber verecekti. Bende eski kasa var repsol , çok heyecanlıyım yenisi nasıl acaba
![]()
YArın istanbula geliyorum bu arada motoru çanakkaleden değil istanbuldan alacağız nasipse .. Eğer 1-2 güne netleşirse haber verirsin sana zahmet.Neyse siz kafanıza göre bakın benim dediğim gibi tam kesinleşmedi...İstanbul-Çanakkale yakın sayılaz zaten, motor siyah
Neyse siz kafanıza göre bakın benim dediğim gibi tam kesinleşmedi...İstanbul-Çanakkale yakın sayılaz zaten, motor siyah
arkadaşların senin egonu tatmin edip mesaj atmasını istiyorsunburası bir bilgi paylaşım başlığı.yapılan birşey varsa herkezin bilgilenmesi için ortaya yazılır "sorunu yaşayan" arkadaşlar için.
Ya değilse lafı bile edilmez ve içinizde kalır "sırrınız".
Sizin yaptığınız ego tatmin etmek![]()
her yerde uzun yol da sıkıntı çekersin deniliyor hani neden çekesin ki ?