cbf 150 ile ybr 125 arasındaki '' cbf 150 nin konforlu olduğu yönündeki söylentiler tamamen rivayet'' geçen hafta yapılan toplam 500 km lik gezimizde , cbf 150 kullanıcıları pert oldu...
Sürekli aralarında motorları değiştirdiler ,acaba benimki rahatsız seninkimi rahatsız diye......
Sonuç olarak cbf in malz. kalitesi ,teknolojisi, motor ömrü ve konforu ybr nin çok gerisinde....
Tek artısı mono amortisörü...
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
Merhaba arkadaşlar ekonomik bir motor bakıyordum. CBF 150 ve Apachi150 arasında gidip geliyordum.YBR yi diğerlerine oranla biraz güçsüz olduğu için istemiyordum .... Ancak üç motorda istenilen fiyatı haketmediğini düşündüğüm için daha ucuz modellere yöneldim. Mondial MCX performansına oranla 'i çok yaktığı için safdışı kaldı ancak bir de Salcano'nun wolf modeli olduğunu öğrendim. YBR motoru ile aynı olduğu söyleniyor ve fiyatı daha ucuz . Bu motoru bilen varmı? Doğru bir tercih yapmış olur muyum?
ybr nin şehir içi yakıt performansı ,kıvraklığı ve sağlamlığı ile hiç düşünmeden alabileceğiniz bir motor...
tatminkar bir malzeme kalitesi var.. diğer saydığınız motorlarda bu farkı hissedersiniz.. Profilinizde dl 650 yazıyor..eğer bu commuter tarzı motoru
2. motor yapacaksanız ybr tam size göre... yağını koymayı unutsanız bile sizi asla üzmez...,
ybr yi kötü emellerine alet etmiş üyelerimiz var... zeytinyağı ile çalıştırdılar 250 gr yağ ile çalıştırdılar vs... daha neler neler.. ama ybr sürekli yoluna devam etti...
salcono da ybr motoru var demişsiniz ..bunda bi bilgim yok antalyalı fatih arkadaşım size bu konuda yardımcı olacaktır