[MT Antalya] 17-Haziran-2012 / Karacaören’e gidiyoruz...

Hala kararsızım arabaylamı gelsem motorlamı son dk belli olcak bakalım :p

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:33 ----------

Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun :thumleft:

Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun :thumleft:

oda olur ama daha önemli 2 eksik var
1 kilim büyük :)
2 çaydanlık ( çok lazım oluyo )

dişli işini hallettim...sanayide halaoğullarının dükkan var...hertürlüde takım taklavat mevcut...kendim söktüm taktım...
cillop gibi oldu 5tl ye hallettim...fatihim çok sağol...mehmedim sende tabiki ama artık hiç gerek kalmadı allahın izniyle
kazasız belasız bi karacaören gitmesi gelmesi kaldı artık...

kanka sen arabayla gel boş ver motoru resim çekecen video çekecen giderken bizim fotoğrafçımız sensin biliyon :p

dişli işini hallettim...sanayide halaoğullarının dükkan var...hertürlüde takım taklavat mevcut...kendim söktüm taktım...
cillop gibi oldu 5tl ye hallettim...fatihim çok sağol...mehmedim sende tabiki ama artık hiç gerek kalmadı allahın izniyle
kazasız belasız bi karacaören gitmesi gelmesi kaldı artık...

hadi hayırlı olsun abi yeni dişlin güle güle kullan ilk izlenimin nasıl motorda değişme var mı

resim çekecen video çekecen giderken bizim fotoğrafçımız sensin biliyon
aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...
hadi hayırlı olsun abi yeni dişlin güle güle kullan ilk izlenimin nasıl motorda değişme var mı
sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...
derdim hız değildi zaten bana yeter...asıl gezide belli olacak...şehir içi bitarafını yırtsan da limit 50 zaten..bakalım hayırlısı...

aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...

sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...
derdim hız değildi zaten bana yeter...asıl gezide belli olacak...şehir içi bitarafını yırtsan da limit 50 zaten..bakalım hayırlısı...

hayırlı olsun hakan abi güle güle kullan :)

benim motorunda ön dişlisi büyük orjinalden bir büyük 4. vitesim uzun:) kalkışlar biraz ağır

Hemen dedikodumu yapmaya başlamışsınız :santa: Yarın oltanın bakımını yapacam. Şortlarımı yıkadım temizledim. Kısacası herşeyim hazır :p

artık gidince hiç beklemeden atarız kendimizi göle :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

:bestmt:benim artçı gelmiyor tek takılacaz :):p

artık gidince hiç beklemeden atarız kendimizi göle :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

:bestmt:benim artçı gelmiyor tek takılacaz :):p

maddi açıdan biraz zor zmanlar geçiriyorum değilse bende gelirdim valla, gezi cazip görünüyor. Size iyi eğlenceler gençlik

valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
bişey soracam bide montumu giyimmi yoksa t-shirtlemi geliyim:)

valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
bişey soracam bide montumu giyimmi yoksa t-shirtlemi geliyim:)

gecen manavgat motor festıvalıne ustumde tısortle gıtmıstım, sabah 9da cıktım ıkındın 4 gıbı donduk. Tısortu bı cıkardım kol ıkı renk olmus :D tısortten asagısı sıyah, ustu beyaz :D

arkadaşlar bende koruma olarak sadece kask var problem olur mu ? bende bişeyler getireyim eksik falan ne var ? the azreal07 beni arayacaktın hala aramadın
:D

tedaş kavşağı dediğimiz tedaşın karşısında durak var ordamı onu bir soruyum dedim:)

evet kardeşim tedaş karşısındaki durakta oluyoruz saat 7 : 30 da herkes hazır olsun bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar