Hala kararsızım arabaylamı gelsem motorlamı son dk belli olcak bakalım
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun :thumleft:
Hala kararsızım arabaylamı gelsem motorlamı son dk belli olcak bakalım
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun :thumleft:
dişli işini hallettim...sanayide halaoğullarının dükkan var...hertürlüde takım taklavat mevcut...kendim söktüm taktım...
cillop gibi oldu 5tl ye hallettim...fatihim çok sağol...mehmedim sende tabiki ama artık hiç gerek kalmadı allahın izniyle
kazasız belasız bi karacaören gitmesi gelmesi kaldı artık...
aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...resim çekecen video çekecen giderken bizim fotoğrafçımız sensin biliyon
sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...hadi hayırlı olsun abi yeni dişlin güle güle kullan ilk izlenimin nasıl motorda değişme var mı
aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...
sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...
derdim hız değildi zaten bana yeter...asıl gezide belli olacak...şehir içi bitarafını yırtsan da limit 50 zaten..bakalım hayırlısı...
artık gidince hiç beklemeden atarız kendimizi göle
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
:bestmt:benim artçı gelmiyor tek takılacaz![]()
maddi açıdan biraz zor zmanlar geçiriyorum değilse bende gelirdim valla, gezi cazip görünüyor. Size iyi eğlenceler gençlik
valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
bişey soracam bide montumu giyimmi yoksa t-shirtlemi geliyim![]()
valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
bişey soracam bide montumu giyimmi yoksa t-shirtlemi geliyim![]()