H4 dediğin ampül çift flamanlıdır yani tek ampülle hem uzun hem kısa far yanar, zannedersem senin motorunda o şekilde aydınlatma sistemi, ikincisi eğerki olay aydınlatma ise en son bakıcan değer hani şu (k) diye yazıyorsunuz onun adı kelvindir ve ışığın rengidir 4300 ideal bir renktir beyaz çok moda ama şunu unutmayın beyaz ışık gözü daima yanıltır vede yorar ama biz kullanıcıların asıl bakması gereken olay lümendir buda ışığın geri verimidir, kullanıcan aydınlatma sisteminin lümen değerlerinin yüksek olması gerekiyor, zenon farlar mercek olmadan pek yararlı aydınlatma araçları değildir her kullanan abi ben kullandım çok süper ışık veriyor, evet ışık kaynağına baktığınızda muazzam bir ışık görüceksiniz, ama bu sadece bir göz yanılmasıdır, zenondan gelen ışık kaynağı bir mercekle desteklenmediği sürece sadece görüntüden ibaret. Ben hep bu ampülü kullandım bir günde ışığı yetersiz demedim http://download.p4c.philips.com/files/1/12342mvs1/12342mvs1_pss_aen.pdf
xenonların beyinli motorlara zarar verdiğini duymuştum.bence ufak cc motor için xenona gerek yok vizede falan sorun oluor
1 çift sipariş verdim night breakerben nightbreaker kullanmadım bilmiyorum, ama kullanan arkadaşlardan kötüdür diyeninide duymadım, ama senin motorun soket kısmına uymayabilir bu ampüller bir önceki mesajımdaki ampülün resminin linkini vermiştim, senden ricam kendi motorundaki ampülle bu ampülün duyu aynımı bana bunu söylersen, sana yanlış bilgi vermemiş oluruz...![]()