Lütfi uyuyim biraz dinlenim dedim. Kalktığımda saat 9 du bı daha geç oldu dedimbelki haftaya bir şansımız daha olur bakalım. Andaç abi bu hafta sonuna planı yarın yapacagım
![]()
Lütfi uyuyim biraz dinlenim dedim. Kalktığımda saat 9 du bı daha geç oldu dedimbelki haftaya bir şansımız daha olur bakalım. Andaç abi bu hafta sonuna planı yarın yapacagım
![]()
Sonpol selam, ne taktirdin? Peki selektor veya uzunlari yaktigin zaman nasil oluyor?
Sonpol selam, ne taktirdin? Peki selektor veya uzunlari yaktigin zaman nasil oluyor?
Beyler, problemsiz herhangi bir kusuru olmayan, mükemmel ötesi, almayanın aklından şüphe edilen Kawasaki ninja 250 R ın deposundan gelen saçma hava tahliye sesinin elimination metodu buyrun;
http://www.kawiforums.com/ninja-250r/107901-gas-tank-noise-elimination-mod-pictures.html
Belki ilgisini çeken olur. =)
@Pain
Ankara'dan vazgeçtim. Haftaya da İstanbul'dayım.Haftaya da bunun gibi bir plan yaparız o zaman senin içinTeşekkür ederim dikkatli gidip geleceğiz
Köfteler için sabırsızlanıyorum
![]()
Keyif bizim değil mi, baktık köfteyi denizi beğenmedik, yardırırız Edirne'ye ciğer yeriz biz de. Olmadı Çanakkale'ye gider bir de denize gireriz dalış yaparız olmaz mıBu iyi haber işteBenden söylemesi köftesi köfteye benzemiyor,denizi denize.Salla boşver,kadıköy de çok güzel şeyler varmış
![]()
Keyif bizim değil mi, baktık köfteyi denizi beğenmedik, yardırırız Edirne'ye ciğer yeriz biz de. Olmadı Çanakkale'ye gider bir de denize gireriz dalış yaparız olmaz mı![]()
@erreeen
Ben gelebilirim aslında, cumartesi boşum :mrgreen:.
Eren seni b.içi köprü çıkışı beşiktaş yıldz teknik ünv. den alır ben sizi tem mahutbey istoç aneste beklerim büyük ihtimal@erreeen
Özel mesaj attım ama gitti mi emin değilim, göremiyorum çünkü attıklarımı, forumda bug var sanırım. Neyse ben anadolu yakasındayım, nerede buluşmayı planlıyorsunuz, ona göre gelmeyi isterim, tabii sabah uyanabilirsem
.
Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim. Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı
. Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...:cherry:
http://i46.tinypic.com/292tr2a.jpg
Bende geçen gün bir bakayım dedim ANES motor benimde mtvyi ödememiş üstüne cezası binmiş 2-3lira bişey benim bildiğim aldığın sıfır aracın aldığın dönemin vergisi ödenir bunun bir standart olduğunu bilerek bunla ilgili birşey konuşmamıştım satış görevlisi ile.Arkadaşlar ocaktan sonra alanlar mtv borçlarını kontrol etsin. bayi benimkini ödememiş şubattan beri borcum var görünüyor. şimdi baktım. bayiden isteyeceğim parayı. anahtar teslim sattıkları motorun mtv sini ödememişler ya.
ben o sesi hiç duymadım çevremde cbr 250 olmadığı için duysam belki önemsemem belkide duymam bile ama evet kılım abi yapacak bişey yok, dediğim gibi belki denk gelse kullansam görsem tecrübe etme imkanım olsa sorun kalmayacak ama şimdilik soru işareti
Sercan sen hyo da kullandın cbr 250 de sen bunu dediysen daha da kimsenin lafına bakmam :rendeer: alınık cbr 250![]()