arkadaşlar merhaba durup durup yazıyorum bu başlığa ama idare edin artıkcbr250 de motordan bi şıkırtı geliyormuş nedir o mevzu, 5500 devirde diyorlar, ayrıca başka kronik problemi var mı artık baya niyetine girdim nedir ne değildir iyice öğrenmek istiyorum
hayal kırıklığı... ninjaya da para yetmez, kaldık yine kanuniye
nasıl yani :sunny: "arıza" kafaya takılacak bişey değil mi :rendeer:
hiç yakışıyormu kanuni filan kalbim kırıldı bi kere hyosung o hıııhayal kırıklığı... ninjaya da para yetmez, kaldık yine kanuniye
arkadaşım siz neyin peşindesiniz orda![]()
güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle2012 model 1400 km de siyah titreyen camlı hondamla aranıza katılmış bulunmaktayım![]()
nasıl yani :sunny: "arıza" kafaya takılacak bişey değil mi :rendeer:
canım kardeşim bak kendin çeliştin, keşke hiçbirinde olmasa bu olay, arıza olmasa ya hepsinde olur o ses yada hiçbirinde olmaz ama bazısında varsa kullanıcı kaynaklı da olsa üretici kaynaklı da olsa o bir arızadır, ki hepsi bir yana çin malı motor almak nerden çıktı onu galiba genel yorum olarak kattın.Kim kanıtladı bunun bi arıza olduğunu.Ki herkesin motorunda yok bu olay.Bunun arıza olduğunu kanıtlayan kesin bişey de yok.Ona bakarsan benim yeni kasa cbr 125 in zincir şıkırdıyo.Ama zararı var mı ? Yok..Sırf böyle bi ne olduğu belirsiz kanıtlanmamış bi ses için çin malı motor almak bana mantıklı gelmiyo.
benim derdim de o zaten keşke biri çözse de artık şu problemden kurtulsak hondacılar olarakarıza olsaydı bunca zaman içinde illaki sebebi de çaresi de bulunurdu değil mi![]()
afedersin hyosung o zaman :rendeer: ben sizin başlığa gelicem bu gidişlehiç yakışıyormu kanuni filan kalbim kırıldı bi kere hyosung o hııı![]()
önümüzdeki hafta gdelim lütfi bi ayarlama yapalım? ne dersin?
canım kardeşim bak kendin çeliştin, keşke hiçbirinde olmasa bu olay, arıza olmasa ya hepsinde olur o ses yada hiçbirinde olmaz ama bazısında varsa kullanıcı kaynaklı da olsa üretici kaynaklı da olsa o bir arızadır, ki hepsi bir yana çin malı motor almak nerden çıktı onu galiba genel yorum olarak kattın.
benim derdim de o zaten keşke biri çözse de artık şu problemden kurtulsak hondacılar olarakalemin ağzına laf veriyoruz
afedersin hyosung o zaman :rendeer: ben sizin başlığa gelicem bu gidişle![]()