Aleyküm selam...Selamlar arkadaşlar...
Abi hiç planlamadık biz aslında Berkay'la buluşup tanışacaktık,müsait olanları bekleriz yazdık,tamamen spontane geliştivay benssiz gezii..:mrgreen:
Selamlar size deSelamlar arkadaşlar...
Süper bir geceydi yeni tanıştığım herkese selamlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum devamını diliyorum. Uğur Abinin dediği gibi bidahaki etkinliğimiz ramazanda olmasın :queen: :queen:. Katılan herkesin gaz koluna sağlık. Ve benm için ilk çevirmemle milli olduğum çok anlamlı bir gece.. gider ayak Polise hayırlı işler demeyeydim eyiydi yalnız :flower:
Keşke gelebilseydim, baya bi ilk yaşamış olurdum bende daha milli değilim, arabayla çevirmelere girdim de hiç birinde ehliyete bakmadılar arama yapıp devam et..
Bende gelirdim ailevi bi program vardı..
Arkadaşlar değirmendere veya karamürsel taraflarında bi çay toplaşması yapalım.. Tüm kocaeli motorseverler olarak buluşalım.. bakalım kim varmış kim yokmuş.. sohbet eder çay içeriz.. aynı zamanda telefon numaralarımızı alır gezilerde topluca takılırız.. tanışırız.. zaman ve mekan olarak yer belirlemiyorum ama ufaktan konuşulmaya başlansın..herkesin müsait olduğu bi akşam üstü buluşabiliriz.. sanıyorum böyle bir buluşma için 2 saat herkes ayırabilir.. yanlız yanlış anlaşılmasın MT olarak değil, kocaeli motorseverler olarak buluşalım
Arkadaşlar değirmendere veya karamürsel taraflarında bi çay toplaşması yapalım.. Tüm kocaeli motorseverler olarak buluşalım.. bakalım kim varmış kim yokmuş.. sohbet eder çay içeriz.. aynı zamanda telefon numaralarımızı alır gezilerde topluca takılırız.. tanışırız.. zaman ve mekan olarak yer belirlemiyorum ama ufaktan konuşulmaya başlansın..herkesin müsait olduğu bi akşam üstü buluşabiliriz.. sanıyorum böyle bir buluşma için 2 saat herkes ayırabilir.. yanlız yanlış anlaşılmasın MT olarak değil, kocaeli motorseverler olarak buluşalım
Abi benim için farketmez nereye gidelim denirse,o tarafa gideriz.gençlik pazar günü sanıyorum akşam üstü herkes müsait olur. ona göre programı yapın bizde dostlarımıza haber uçuralım.. ev sahibi sizsiniz..
teşekkür ederim evet bende baktım netten de genelde büyük makineler var onlarıda küçük geziler için kiralamak olmaz.Benim bildigim yok,istanbul'a gidiyor genelde kiralama isteyen onlardada buyuk makineler var
Burak hocam yine egitim arası kaçamak yapıyorsunuz galibaBenim bildigim yok,istanbul'a gidiyor genelde kiralama isteyen onlardada buyuk makineler var
teşekkür ederim evet bende baktım netten de genelde büyük makineler var onlarıda küçük geziler için kiralamak olmaz.
bugun aksam dersim yok o yuzden cmt 18:30 da bitiyor sonradinda turlayabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
600 luk makineye 3 gunluk 1000 lira istiyorlar