[Kocaeli - MT]

Süper bir geceydi yeni tanıştığım herkese selamlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum devamını diliyorum. Uğur Abinin dediği gibi bidahaki etkinliğimiz ramazanda olmasın :queen: :queen:. Katılan herkesin gaz koluna sağlık. Ve benm için ilk çevirmemle milli olduğum çok anlamlı bir gece :D.. gider ayak Polise hayırlı işler demeyeydim eyiydi yalnız :flower:

Keşke gelebilseydim, baya bi ilk yaşamış olurdum bende daha milli değilim, arabayla çevirmelere girdim de hiç birinde ehliyete bakmadılar arama yapıp devam et..

Bende gelirdim ailevi bi program vardı..

arkadaşlar merhaba sıcak samimi bir ortam olmuş. nasip değilmiş tanışamadık. gezi planı yapalım değerli arkadaşlar. yuvacık gezisine katıldım ilk kez çok güzeldi.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Arkadaşlar değirmendere veya karamürsel taraflarında bi çay toplaşması yapalım.. Tüm kocaeli motorseverler olarak buluşalım.. bakalım kim varmış kim yokmuş.. sohbet eder çay içeriz.. aynı zamanda telefon numaralarımızı alır gezilerde topluca takılırız.. tanışırız.. zaman ve mekan olarak yer belirlemiyorum ama ufaktan konuşulmaya başlansın..herkesin müsait olduğu bi akşam üstü buluşabiliriz.. sanıyorum böyle bir buluşma için 2 saat herkes ayırabilir.. yanlız yanlış anlaşılmasın MT olarak değil, kocaeli motorseverler olarak buluşalım

soa

Keşke gelebilseydim, baya bi ilk yaşamış olurdum bende daha milli değilim, arabayla çevirmelere girdim de hiç birinde ehliyete bakmadılar arama yapıp devam et..

Bende gelirdim ailevi bi program vardı..

Ben 2008 den beri arabda hiç çevrilmedim ilk defa polis durdurdu ama tüm evraklar tam olunca heyecanlı olmadı :D:D:D:D....

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

Arkadaşlar değirmendere veya karamürsel taraflarında bi çay toplaşması yapalım.. Tüm kocaeli motorseverler olarak buluşalım.. bakalım kim varmış kim yokmuş.. sohbet eder çay içeriz.. aynı zamanda telefon numaralarımızı alır gezilerde topluca takılırız.. tanışırız.. zaman ve mekan olarak yer belirlemiyorum ama ufaktan konuşulmaya başlansın..herkesin müsait olduğu bi akşam üstü buluşabiliriz.. sanıyorum böyle bir buluşma için 2 saat herkes ayırabilir.. yanlız yanlış anlaşılmasın MT olarak değil, kocaeli motorseverler olarak buluşalım

Walla süper olur Koray abi. ben cumaya kadar kocaelinde değilim bursadayım bi aksilik olmazsa hafta sonu boşum bu hafta sonu yapılabilir. Burada internetim yok cumaya kadar giremeyebilirim nete. pazartesi salı yaz okulum var onun dısında bi ekstra olmazsa her akşam boşum bana her tarih uyar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Abi çok güzel olur,çok güzel düşünmüşsün.
Bana her gün,her saat uyar..

gençlik pazar günü sanıyorum akşam üstü herkes müsait olur. ona göre programı yapın bizde dostlarımıza haber uçuralım.. ev sahibi sizsiniz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gençlik pazar günü sanıyorum akşam üstü herkes müsait olur. ona göre programı yapın bizde dostlarımıza haber uçuralım.. ev sahibi sizsiniz..
Abi benim için farketmez nereye gidelim denirse,o tarafa gideriz.
Organizasyonlarda sen daha tecrübelisin bizden.

Arkadaşlar çoluk çocuk sahibi olan ve benim gibi 7 gün çalışanları da düşünerek akşam saati yaparsak sevinirim :) biraz yakın bir yere yol da yapabiliriz ya... azıcık rüzgar yiyelim.. şöyle kerpe falan olabilir veya düzgün güzel bir yol 1-2 saatlik.

isg

Arkadaşlar merhaba kocaelide hafta sonları kiralayabileceğim bir motor kiralayıcısı varmıdır acaba. baktım motor alamıyorum sizlerle gezmek için bari kiralayayım bilgilendirirseniz
sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Benim bildigim yok,istanbul'a gidiyor genelde kiralama isteyen onlardada buyuk makineler var

Pazar aksami nisan var bizim o yuzden katilamam ancak c.tesi yada cuma aksami olursa araniza katilabilirim:cat:

:) bugun aksam dersim yok o yuzden cmt 18:30 da bitiyor sonradinda turlayabiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

teşekkür ederim evet bende baktım netten de genelde büyük makineler var onlarıda küçük geziler için kiralamak olmaz.

600 luk makineye 3 gunluk 1000 lira istiyorlar

isg

:) bugun aksam dersim yok o yuzden cmt 18:30 da bitiyor sonradinda turlayabiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

600 luk makineye 3 gunluk 1000 lira istiyorlar

Tabi fiyatlarda ayrı bir dert 1000 tl gider kandime motor alırım tepe tepede kullanırım çok iyi olmasada işimşi görür. neyse bu yazıda çıkaracağız anlaşılan.

Yer mekan konusunda ortak bi karara varılması lazım..? Herkes bi yer önerse..
Ben derim ki yukarı taraflar serin yerlere gidelim.. şehir gürültüsünden uzaklaşmak?
Yuvacık olur bahçecik olur, hatta yol olsun gidelim diyen varsa :D KARTEPE'ye bile gidilir..

Öneriler >>

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar