Yağ denemekten zarar gelmez,kaldı ki sen zaten çabucak değiştiriyorsun...
Evet bu sefer motul ü denicem ama,15-50 mi,10-50 mi,10-40 mı ?
Yağ denemekten zarar gelmez,kaldı ki sen zaten çabucak değiştiriyorsun...
Hep 10-40 kullanmışsın 10-50 dene derim,hakkaten performans olayı varmı görmüş oluruz.
15-50 yazacaktım,yanlış olmuş zaten.Bu arada bende castrol deneyeyim diyordum,ne olduki,bir sıkıntısımı var?
Bilmiyorum bu yağ konusunu çok araştırdım ama zaten yağ yeni değiştirdiğinde markası ne olursa olsun vites geçişleri rahatlar.Ki ben 1000 km de bir yağ değiştiriyorum ama 500-600 km den sonra vitesler çok kemikli geçiyo.Forumlardan araştırdığım kadarıyla castrolü tavsiye edende çok ama hiç tavsiye etmeyenlerde var.Ama motul için kötü bi eleştiri duymadım.Aksine herkes çok memnun.Bakalım bu sefer nasıl olcak.
Senin motora mobil mi koyuyolardı ? Bence mobil castrolden her türlü iyidir.
Valla bırak kemiği,özellikle 2 den sonra debriyaja sadece dokunuyorum ve aynı şekilde vitese sadece dokunuyorum ve sorunsuz geçiyor.Bu vites kolunun geçişlerdeki bu sıkıntısının zincir yağıyla alakası varmı peki ?
Aynen sen ustanada göster,hatta alternatif bir servise daha göster.Konşuk olabilir mesela.Bana garip geliyor,sen motoruna aramızda en iyi bakansın herhalde,o kadar çabuk bitermi yahu.Belki de geçirmeye çalışıyolar.Çünkü sen diyorsun bakımı 30 a yaptırdım ben 60 a cbr 250 kullanan arkadaşlardada 60 a 70 e hatta 90 a yaptıran vardı bakımını.O yüzden artık güvenilir gelmiyorlar bana.Ben zaten artık kendim yapacağım herhalde.