Acaba kaşarmi ustte olmali sucukmu???

Beyler şu konuyu gece gece canlandırıyosunuz hep, millet yakışacak yakanıza :queen: az önce yemek yedim ama içinde bi gram yağ yok böyle lezzetli şeyleri aklımıza getirmeyin.

İrfan bana önlük ve sabo terlık hazırla geliyorum. yatacak yer yoksa pidenın yanına kıvrılıverim. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan bana önlük ve sabo terlık hazırla geliyorum. yatacak yer yoksa pidenın yanına kıvrılıverim. :)

evet evet kıvrılırsın acayübe sor nereye kıvrılmış zabahın 6 sında :cherry: tabi pideyi görürdükten sonra :cherry: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------

Beyler şu konuyu gece gece canlandırıyosunuz hep, millet yakışacak yakanıza :queen: az önce yemek yedim ama içinde bi gram yağ yok böyle lezzetli şeyleri aklımıza getirmeyin.

vallaha benim suçum yok konu nası oluyorsa zortlayıveriyor :cherry: ama gönül dostları için geçen ramazan olduğu gibi , bu ramazanda sürpriz bir buluşma olacak gibi hevesini o zamana sakla ,

bakalım nasip kısmet :)

tamam abi yatıyorum inşallah rüyamda bu pideyi yerken görürüm kendimi:)

İrfannnn..gobra irfan...dal sarkar irfan kalkar....pideci irfan...fırıncı irfan...açlıktan ölüyom ulen...eyüp Allahtan kork be gangoita...vıcdansızlar...:(

Arkadaşlar sorunumuzu çözdük sizide buradan bilgilendirmek istedim. Büyrüüünnn ürünümüzün desteklerinizle tamamlanmış hali (son halini görmek istemeyeceğinizi düşünerek resim çekmedim :p )
Sigara paketi boyut kıyalaması içindir. Kendisine karşıyız başka bir amaçla kullanılmasını da şehvetle kınıyorum :)

Bu arada adminlere küstüm güzelim başlığımı değişmişler :(
http://img232.imageshack.us/img232/3636/snv30946.jpg

Tereyağıyla yapılmış bir pidenin tadını bilmek bile istemezsiniz , o yüzden tadını anlatmıyorum :p

beyler sipariş neyin alıyormusunuz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar