Kask Çalınması

montun bile kitlenebiliyo olması çok güzel aslında...ama ayının biri montu çalayım çekeyim derken devirmesin motoru:)

:D Hocam kahkaha attım resmen :D yaparlarmı yaparlar burası Türkiye

arkadaşlar geçmiş olsun allah vered şunları çalarken bir yakalasak .

bir kaç resim le devamm :)

[url]http://img577.imageshack.us/img577/260/thiscanhappenonlyin16.jpg[/URL]

[url]http://img839.imageshack.us/img839/6961/thiscanhappenonlyin18.jpg[/URL]

Bisiklet diye bir şey kalmamış :D iki tane tayyarlek :D :D

taksiciden 50 liraya satın almış

Sende buna inandın yani ,ben pek inanamadım :))

O kaskı 3.5 ay sonra bulduktan sonra artık kim almış kim satmış kim çalmış hiççççççç önemi bile yoktu koluma taktım doğru evin yolunu tuttun inanın başınıza gelince sizde anlarsınız o an gözünüz kaskınızdan başka hiç birşey görmüyor :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Keşke bizde öyle denk gelsek, Kuran'a el bassa, yeminde etse, o adam bizim için artık bitti. :jocolor:
Çok samimi yada güvenilir olmayan yerden kask almayacaksın. Basacaksın parayı alacaksın sıfırı.
Ben taksiciden aldım. Çöpte buldum. Hiç anlamam. Kucak dansı yaptırmadan bırakmam. :pl:

Ben kaskımı bulmuşum almışım zaten esnaf rezil olduğuyla kaldı..Kaskımı bulmuşum kaç ay sonra o yüzden fazla uğraşmak istemedim..O günden beri o kaskımı kullanmıyorum hergün silip silip odanın köşesine koyuyorum..

bende hep merak ederdim "la bu kaskları motorun üstünde bırakıp gidiyorlar, kimse çalmıyormu" diye. çalıyolarmış demek:)
geçmiş olsun ayrıcada. bir de kendi kullandığım kilidide göstereyim. gerektiğinde tekere dolayıp disk kilidi işinide görür. ayrıca kapladığı yere göre oldukça uzun. fiyatıda 10-15tl (fuarda 10tlye almıştım hudsondan)

MASTER_LOCK_8127_EURDPRO_COLOUR.jpg

19540002006000_1.jpg

Hırsız arkadaşlarla hasbihal olup onlara doğru yoldan bahsetmek istiyorsanız (!) yaygın 2. el sitelerinde çalınan malzemelerinizi aratın. Motorcu olmayan biri elden kime kask satabilir? Bulursanız hepimiz için de ayrı ayrı öpün gözlerinden...

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi bu nasıl bağlamak,ağacın tohumunu atıp,aracı da senelerce orada bırakmak gerek bu güvene ulaşabilmek için:D

eeeee kaskı çıkartacaksın , kilidi açacaksın , kilitleyeceksin :) tohumu atttıktan sonra bir kaç yılcık bekleyiver canım ne olacak :) :cherry: :p

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hırsız arkadaşlarla hasbihal olup onlara doğru yoldan bahsetmek istiyorsanız (!) yaygın 2. el sitelerinde çalınan malzemelerinizi aratın. Motorcu olmayan biri elden kime kask satabilir? Bulursanız hepimiz için de ayrı ayrı öpün gözlerinden...

Evet bunu da aklımızda bulunduruyoruz ;)

Güzel temennilerinizi ileteceğimden emin olabilirsiniz. Akşam yeni kaskları satın aldık, alırken de baya bi prova yaptık zaten karşılaştığımızda yapacağımız güzel muhabbet hakkında...

Adamlar temiz kaskları seçmiş. Neyse 4 adet kask kilidi aldık. Artık bütün kaskları her daim kilitleriz. :cat:
Adapazarı çok büyük bir yer sayılmaz. Umarım salak 105 yada scoter üzerinde cross kaskı ile gezmez. Motor ile birlikte onuda sürükleriz peşimizden :pl:

İrfanım o vosvosu ağaca bağlamamışlar büyük ihtimal..
Vosvos oraya geldiğinde o ağaç orda değilmiş..Ağac kendini arabaya bağlamış.. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar