Kask Çalınması

Arkadaşım bu kadar hazırcı olmayın yaw..
Kilidi aldıktan sonra çözmen iki dakinanı almaz..Zaten üzerinde yazıyor nasıl kullanacağın..
Altı üstü şifreli kilit..

motora 3 çantan var neden 4. çantayı takıyorsun sorusunun cevabıdır bu başlık.

2 tane kaskı, dizliği sırtlığı montu nereye sığdıracağım?

uzun yola çıkıyorum; yolda motosiklet bozulsa ne yapacağım?

yolda yağmur yağsa ne yapacağım?

işteyken boş bir anım olduğunda motorun sağını solunu bızıklamak istediğimde takım olmayınca ne yapacağım?

halat kiliti 4. çantam olmadığı için ben de artçı kaskını bağlıyorum ama içim rahat değil. ortalık haysiyetsiz terbiyesiz insan dolu. kaskın içine tükütmeyeceği ne malum?

ben de bir kere eldiven çaldırmıştım. motorumun çalınıp yan sokakta bırakıldığında polisi beklerken hem de. lanet olsun böyle insanlara. halen daha eldivensiz geziyorum.

kaskı çalınan arkadaşlara geçmiş olsun. ufak anahtarlı olan kiltler de işinize yarar. Bayrampaşa Decathlon a yolunuz düşerse orada uygun fiyata bulursunuz. hem şifrelisi hem de anahtarlısı mevcut. özellikle renkli camı taktığımda bi geliyorum vizörde her yer parmak izi olmuş. anlıyorum ki biraz kurcalamışlar. hayır korkuyorum herifler camı sökecek diye :)

beyler hepinize çok geçmiş olsun ben ne zaman gelmeye niyetlensem bir aksilik oluyor sakamoto ya geçen sefer hastane bu sefer böyle bi olay
çalanların taa .................................. noktalı yerler zevk e göre doldurulur
kask kilit i konusuna gelince çok basit bisiklet kilidi de alsanız iş görüyor 5 tl ye aldığım kilitle her yerde kilitliyorum sıkıntı yok

Her günümüz böyle geçmiyor tırsmana gerek yok. :p , Çok güzel günlerimiz oluyor. En kötü günümüz böyle olsun bitsin. Allah beterinden saklasın.
Bir gün senide aramızda görmek dileğiyle.

almadan görmek istiyoruz isstersen yardim edersn istemezsen ceker gidersin

O kadar sert olmaya gerek yok. Arkadaşın dediği gibi basit bir şey, anlaşılmayacak kadar zor değil.
Genç bir arkadaşa benziyorsun. Biraz uslubuna dikkat et, burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.
ilk resimde özellikleri senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalıştım. ikinci resim ise ona benzer başka bir kilit örneği. Sonuç itibari ile iki kilitte aynı işe yarıyor.
Teli geçirebileceğin herhangibi sağlam bir yere kaskını güvenle bırakabilirsin. Motor yada elektirik direği artık hayal gücünde ne varsa kaskı oraya kilitle. :cat:
Kal sağlıcakla.

montun bile kitlenebiliyo olması çok güzel aslında...ama ayının biri montu çalayım çekeyim derken devirmesin motoru:)

kim

Bende kuryelik yapıyorum aynı olay benimde başıma geldi... Birgün motoru park ettim genellikle kaskıda her zaman aynanın üstüne takarım (istemesemde) birgün aynı şekil bırakınca 5 dakika sonra geri geldim baktım kask yok.Etraftaki arabaların altını aradım dedim belki düşmüştür yuvarlanmıştır falan yok yok yok sonra üstüne bi bardak soğuk su içtim.Lazer kaskımda ilk aldığım kasktı 2007 de fuardan almıştım...

Neyse gel zaman git zaman aradan 3.5 ay geçti ama benim gözüm devamlı motor kullananlarda 3 4 tane aynı kasktan buldum inceledim benim kaskım olmadığınınn kanaatine vardım.Sonra ilk çalındığı yere gittim bi işim vardır birde bakıyım ne göriyim karşı güzergahta bi motorun üstünde benim kask apar topar koştum motorun önünden kaskı aldım başladım incelemeye hakikatten benim kask.Sonra esnaflara sordum bu motor kimindir falan diye oda fırında bi adamı gösterdi gittim yapıştım yakasına dedim utanmıyomusun falan diye meğersem adam bi taksiciden 50 liraya satın almış.Neyse dedim beni ilgilendirmez kaskıda aldım yanıma hadi eyvallah deyip çıktım gittim birşeyde diyemedi.Şimdi ise o kaskımı odamın en güzel yerinde muhafaza ediyorum çünkü zamanında lise öğrencisiydim çok zor durumda kalarak almıştım... :cat:

taksiciden 50 liraya satın almış

Sende buna inandın yani ,ben pek inanamadım :))

taksiciden 50 liraya satın almış
Sende buna inandın yani ,ben pek inanamadım :))

Keşke bizde öyle denk gelsek, Kuran'a el bassa, yeminde etse, o adam bizim için artık bitti. :jocolor:
Çok samimi yada güvenilir olmayan yerden kask almayacaksın. Basacaksın parayı alacaksın sıfırı.
Ben taksiciden aldım. Çöpte buldum. Hiç anlamam. Kucak dansı yaptırmadan bırakmam. :pl:

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar geçmiş olsun allah vered şunları çalarken bir yakalasak .

bir kaç resim le devamm :)

Bisiklet çok kötü olmuş :pale:
Bisiklet zaten tekerden kilitlenmez. Gövdeden kilitleyeceksin. Tekerlek para etmiyor :p

F54

Her günümüz böyle geçmiyor tırsmana gerek yok. :p , Çok güzel günlerimiz oluyor. En kötü günümüz böyle olsun bitsin. Allah beterinden saklasın.
Bir gün senide aramızda görmek dileğiyle.

O kadar sert olmaya gerek yok. Arkadaşın dediği gibi basit bir şey, anlaşılmayacak kadar zor değil.
Genç bir arkadaşa benziyorsun. Biraz uslubuna dikkat et, burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.
ilk resimde özellikleri senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalıştım. ikinci resim ise ona benzer başka bir kilit örneği. Sonuç itibari ile iki kilitte aynı işe yarıyor.
Teli geçirebileceğin herhangibi sağlam bir yere kaskını güvenle bırakabilirsin. Motor yada elektirik direği artık hayal gücünde ne varsa kaskı oraya kilitle. :cat:
Kal sağlıcakla.
[url]http://e1206.hizliresim.com/y/7/7lnn8.jpg[/url]
[url]http://e1206.hizliresim.com/y/7/7lnq1.jpg[/url]
evet tolga güzel geceler elbet oluyordur:cherry:
bu gecelerden birinde elbet bende olmayı çok arzu ediyorum:pl:

tel değil mi bu kilit, çok mu sağlam? penseyle falan kesilmez mi

Tolga Can
Gerçekten yaptığın mesaiyi takdir ettim..
Ama bu kesmez bence..Videolu anlatımda istiyoruz..:)

Şifreli değilde anahtarlı olursa daha sağlam olur. Gerçi ben kaskımı motorun uzerınde bırakmam ıcın. en fazla 10 metre uzagında olmam lazım. yada top case bırakırım.

Kocaeli İl Temsilcisi
Şifreli değilde anahtarlı olursa daha sağlam olur. Gerçi ben kaskımı motorun uzerınde bırakmam ıcın. en fazla 10 metre uzagında olmam lazım. yada top case bırakırım.

kanka senin topcaseye hasta oldum dikat et çalmasınlar :cherry: :p :queen:

Ben ilk Bisan Roadstar cup100 aldığım zaman 20 tllik bir kask almıştım :D motorun üstünde bırakıyordum hep çalan olmuyordu :D

Hırsızda biliyo ucuz olduğunu ondan calmamıştir pahalıyı seçiyolardır serefsizler

Ben kaskımı hiçbir türlü motosikletimin üstünde bırakmam. İster kask kilidi olsun ister olmasın. Çevremizde art niyetli o kadar çok insan var ki. Park halindeki motosikletin koltuğunu bıçakla delen, aynalarını kıran veya zarar vermek isteyen çekemeyen çok insan var. Motosiklete kilitli bırakıp gittiğimiz kaska zarar vermek isteyen karaktersiz, kanı bozuk insanlar illaki vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar