Uploaded with ImageShack.us

forum şenlensin...

Kulaklıklar on numara olmuş eline saglık bende cok severim müzik dinlemeyide sakat iş dikkat dagıtıyor türkiyede otomobil sürücülerinin biz motorsiklet kullanıcılarına olan büyük aşkınıda düşünürsek allah korusun dikkatli ol ben bide müzik dinlerken kaptırıyorum kendimi ondan sonra 300 500 300 500 diyerekten gitmeyelim öbür tarafa![]()
yine motorcu hastalığına yakalandım. hava sıcak kask açık gidiyoruz. Bu seferde gözler çapak dolmuş. Doktora gittim , demir parçaşı kaçmış dedi ve çıkardı. şimdi kask kapalı gitsek bir dert gitmesek ayrı dert
yine motorcu hastalığına yakalandım. hava sıcak kask açık gidiyoruz. Bu seferde gözler çapak dolmuş. Doktora gittim , demir parçaşı kaçmış dedi ve çıkardı. şimdi kask kapalı gitsek bir dert gitmesek ayrı dert
teşekkür ederim toprağım benim de doğum çine ama 20 senem 40lareli'nde geçti anca dönebildik memleketeTOPRAĞIM HAYIRLI OLSUN BEN DE AYDIN OWAEYMİRLİYİM
motorun çok gürültülü ve titremeli çalışması 1. karbüratör hava ayarından 2. subaplardan bunları ayarlatırsan sorunun hallolucaktır bide tüm civataları elden geçir. dün bi arkadaşın apache sine bindim oda ne benim motorla alakası yok çok gürültülü ve titremeli çalışıyodu zaten uyardım servise gitti direk dediğim gibi karbüratör hava ayarı ve subap ayarı çekdiler normale döndü şimdi
apachelerini yeni alan herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, iyi günlede kullanın. :king:
AMAN RODAJA DİKKAT ::alkiis::
neden çelişkiliymiş biladerrrrrodaj hmmmmm çelişkili bir ifade....
o ses bendede var cıvataları sıktırmak gerekiyor kardeşim üşendiğimden gidemedim vites konusu kötüymüş şanzımanda sıkıntı olabilir bende roajdayken birinci vitese geçmezdi sonradan alışmıştı şimdi hiç sıkıntı yaşamadım bence bir göster ileride büyük sorunlar çıkarmasınKarbüratör hava ayarı 2.bakımda yapıldı onda sıkıntı yok .. Siboplara gelince , sibop sesini biliyorum öyle bi ses değil .. Ki motor 2600 km de daha Siboplara elletmemParçalardan gelen bi ses .. Civata sıkılmasıyla çözülür kafama asıl takılan vitesler aslında ..
neden çelişkiliymiş biladerrrr![]()