KTM 200 DUKE ne zaman gelicek bilen varmı ?
Gelmiş gelmiş http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/101689-ktm-duke-200-kullanicilari-basligi.html?prefixid=131_ktm_motorsiklet&daysprune=-1 :flower:
KTM 200 DUKE ne zaman gelicek bilen varmı ?
Hesaplayınca ortalama 100 km'de 2,5 litre(hatta neredeyse tam) gibi bir değer ediyor. Benzini 4.33 ten hesapladım. Gerçekten güzel değerler eğer söylendiği gibi kullanıldıysa.
Hadi hayırlı olsun darısı benim gibi olmayanlaraArkadaşlar bende aranıza katılıcam inş perşembe günü alıyorum duke 125 imi![]()
Herkes alıyor biz satamadık hala![]()
Ya siz çok yeteneklisiniz ya da biz başka bişeye biniyoruz...30 liralık benzinle 275 gittim. İstanbul trafiği...
Hesaplayınca ortalama 100 km'de 2,5 litre(hatta neredeyse tam) gibi bir değer ediyor. Benzini 4.33 ten hesapladım. Gerçekten güzel değerler eğer söylendiği gibi kullanıldıysa.
Ya siz çok yeteneklisiniz ya da biz başka bişeye biniyoruz...
hayır geldiğinden beri aynı fiyat 4000 euro 9200 tl bu arada.Duke200 geldikten sonra bunun fiyatında düşüş oldu mu?Şu anki fiyatı 4.000 (9.608 TL) ancak eski fiyatını bilmiyorum.
senin motor çok yakıyor demek ben yamaha xt 125 x le 5,8 litreyle 269 km yaptım ( istanbul trafiği )Ya siz çok yeteneklisiniz ya da biz başka bişeye biniyoruz...
Bak satmışsın bile. Bide satamıyorum diyodunBana iyi yakıyor gibi geliyordu, neyse satıldı gitti. Duke 200 bekliyorum bakalım o nasıl yakacak.