Anlattıklarınızda haklısınız ama emin olun cbr125 alsaydım belki satıp ktm'yi almayacaktım ve ktm zevkini tadamayacaktım o yuzden iyiki cbr 250 almışım ve satıp duke almışım ne olursa olsun honda iyi motor yapar ama KTM daha bir başka motor yapar en azından benim hissettiklerim bunlar.

Birde çok fazla motor değiştirip her motorun zevkini tatma gibi bir merakim var tabiiki yeri geldiğinde veya uygun fiyata daha farklı modeller alacağım ama KTM hep aklımın bir köşesinde favori olarak kalır tahminimce.Belki 600c sınfına geçtiğim zaman bmw gene KTM duygularını hissettirir ve çevremdeki çoğu motorcu abimde aynı şeyleri söylüyor.
Hızlanma ve gerginlik konusuna gelince oturuş pozisyonu kendi açımdan beni ciddn çok etkiliyor motor üstündeki hislerim açısından Kadıköy Spormoto'ya gittiğim zaman duke yok ama 690 duke II ile bir deneme sürüşü fırsatım oldu ve 125'i kullandıktan sonra onu kullanmıştım gayet iyi kullandığımı düşünüyorum bu aşırı rahata ve oturuş pozisyonuna olan düşkünlüğüm sounda 3 tekerlekli goldwing aldıracak herhalde bana.

Bildiğin evdeki tek kişilik deri koltuk var motorda.