Unutmadan,dönüş yolunda gaz kolunu sonuna kadar çevirdim ve İstanbula kadar öyle geldim,motor 9000 devirden aşağı hiç düşmedi.Hız göstergesine çok bakamadım deponun üzerine yapıştım çünkü rüzgar beni savurmasın diye.Bir defa baktığımda 136 gördüm,yokuş aşşağı diyenler çıkacağı için söylüyorum,yola rampa bile denilebilirdi baktığım esnada.Daha sonra çok denedim düzde bir daha o rakamı göremedim.80km tam gaz gelmişimdir motor banamısın demedi.Görmüş oldum japon teknolojisini.Kozyatağından girip,cadde trafiğine girdim.Ne ısınma ne başka bir sorun yaşadım.Helal olsun motora.Bu arada 89 kiloyum.Gerçi turdan sonra 4 mevsim montun ve 250 km yolunda etkisiyle 86 ya düşmüştüm
Ayrıca şunuda söyleyeyim,motoru turdan birkaç gün önce 4000 bakımına sokmuştum yani motor performansının zirvesindeydi![]()
Düzde 136 ya kitleyip bende uzun süre gittim. Muhtemelen aynı rampadır. Rebel 250 vardı (çift silindir) bizim gurupta. o hafif rampada o 5-6 dakika aynı gittik.En yüksek 143 rakamı hatırlıyorum ama uygun yerlerde 148 falan görüyor yatıp beklersen. Rebel daha güçlü olmasına rağmen rebelin oturuşu rüzgarı yarmadığından 140+ ile yanından geçiyor . Arkadaşta biraz şaşırdı bu duruma
tabi bunlar tatlı tatlı hızlar yolda canın sıkılmasın diye yapıyorsun... Gruptakı 650 cs bmw ve gs 1150 bize ayak uydurdu 130-140 la takıldı. Bi ara bizim rebelli arkadaşı bir kango 2 kere ölümüne sıkıştırdı sonra benim arkamdan gelip çok yakından geçerek benide taciz etti. sonra sol seride gidip uzucak aklı sıra hefif.
Yol hafif rampa 150 metre geriden GS 1150 li arkadaş bi uzadı 5 saniyede önünü kesti