6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi Fotoğraflar Duygu Düşünceler

Bu gezide de bi benim yüzüm gülmedi bi ara arkada kaldım reşitle geliyoduk sonra o gazladı koca otobanda tek başıma kaldım yoluda bilmeyince taa doğu gişelerden çıktım:p km telim koptu kornam bozuldu derken nazar değdi motoruma yüzüm gülmedi yani:queen:

Bu gezide de bi benim yüzüm gülmedi bi ara arkada kaldım reşitle geliyoduk sonra o gazladı koca otobanda tek başıma kaldım yoluda bilmeyince taa doğu gişelerden çıktım:p km telim koptu kornam bozuldu derken nazar değdi motoruma yüzüm gülmedi yani:queen:

bişey olmaz km teli koptuysa motorun km yapmaz.... :p:p:p

Kocaeli İl Temsilcisi
videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.

abi sen heralde bizim cenkten bahsediyorsun en 500... başka mavi aırbrush lı cahooper yok bildiğim kadarıyla yalnız egzost meselesi , eğer cenk egzostları elden geçirip düzeltmediyse senin kulaklarda bir sorun vardır , git bir yıkat derim :cherry:

daha önceki gezilerde cenkin kuyruğundan bir arkadaş yakalayıp , konvoyun en sonunda stabil tutuyordu salmıyordu ön taraflara :cherry: :queen: :p

videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.

bizim cenk in motoru..aslında çok rahatsızlık ettiğinden şikayetçidir millet.. ben gece yarısı bazen onun sesiyle uyanırım.. kapı komşumdur kendisi...

yapma be Coşkun..egzozun sesi videoda hoş gelir demişler...:queen:

Cenk'in arkasında giden kaç kişinin kulak zarlarının bakireliği tehlikeye girdi biliyormusun sen???:pl:

valla iyi gezmişsiniz benide resimlerle gezdirdiniz ben de seneye allahtan bir zeval gelmesse sizlere katılmayı düşünüyom.

Her zamanki gibi guzel gezi olmuş bu yıl ben gelemedim misafirim vardı ama misafiri, bahnesi yalan oldu cumartesi gecesi kaza yapınca gelemek istesemde gelemiycektim :D

Geçmiş olsun,sende birşey olmasın.Birdahaki sefere telefon denen aleti kullan da senide alalım.:)

ya arkadaşlar bir bileniniz varmı orjinalinde sorun yok ama youtube'e atınca böyle oluyo kafayı yiyeceğim bi çare
[YT]B-0ihK2KwnU[/YT]
[YT]fv2_ixkqaw0[/YT]
[YT]Bivk_n6LvyI[/YT]

Tamammidur,

hocam video çevirici programlar var bi dene onları öyle yükle youtube.google dayıdan bi araştır mutlaka karsına birşeyler çıkar.youtube a koyduğun videolar dandikleşiyorsa bilirim ki videon çok kaliteli kaldıramıyor..

saygılar

o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...:pr:

o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...:pr:

Dert ettiğin şeye bak,müsait bir zamanında gidiceksin,bol bol fotoğraf çekiceksin ve burada da paylaşacaksın,sayende bizde görücez.:)

birliktelik ve beraberlik adına çok güzel bir gezi olmuş emegi geçenler sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar