Bu gezide de bi benim yüzüm gülmedi bi ara arkada kaldım reşitle geliyoduk sonra o gazladı koca otobanda tek başıma kaldım yoluda bilmeyince taa doğu gişelerden çıktımkm telim koptu kornam bozuldu derken nazar değdi motoruma yüzüm gülmedi yani:queen:
videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.
videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.
merhaba ramço sizin arkadaşta kawasaki 'mi vardı ?güzel bir gündü.... kaybolan arkadaşı bulmakla uğraştığımdan mekana çıkmadık.... barajın karşısında bir yerde tünekledik..
cem abi tekrar saygılar...
merhaba ramço sizin arkadaşta kawasaki 'mi vardı ?
yapma be Coşkun..egzozun sesi videoda hoş gelir demişler...:queen:videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.
kaybolan arkadaş dedinde ilk mesajında onu sormuştum benevet bir kawa en 500 bir bir tane 750 honda 2 apache 2 ybr
Her zamanki gibi guzel gezi olmuş bu yıl ben gelemedim misafirim vardı ama misafiri, bahnesi yalan oldu cumartesi gecesi kaza yapınca gelemek istesemde gelemiycektim![]()
ya arkadaşlar bir bileniniz varmı orjinalinde sorun yok ama youtube'e atınca böyle oluyo kafayı yiyeceğim bi çare
[YT]B-0ihK2KwnU[/YT]
[YT]fv2_ixkqaw0[/YT]
[YT]Bivk_n6LvyI[/YT]
Tamammidur,
o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...r:
baraj okadar dolu olacakmı ben gidene kadar...Dert ettiğin şeye bak,müsait bir zamanında gidiceksin,bol bol fotoğraf çekiceksin ve burada da paylaşacaksın,sayende bizde görücez.![]()
Abi diyeydin çekerdik yao değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...r:
tolgayla mhmet bizi beklemesinler diye...Abi diyeydin çekerdik yaale: