inşallah ahmedim yuvacıkta bahsettiğin yere gaz açarız inşallah nereydi hatırlayamadım:mrgreen:Hayırlı olsun hemşo.
Tekerine taş değmesin,Allah gam-keder göstermesin,kazanın belanın her türlüsü sana uzak olsun....
Beraber gidon sallayıp,teker çevirmek nasip olur inşallah...
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesın
sağolun..:cat:hayırlı olsun......
sağolasın yunuscum kalpler bir...:rendeer:Yahu bende diyorum o paçoz slr650 narıyo orda :queen: hani herşey tamamda o farız üzerindeki cin ali hikayelerinden fırlama telimsi levazamat olmamış be abi gözünün yağını seveyim :queen:erdem kendinden geçti bu aralarmotor indirdi...kafa bi dünya yaz günü...
Bize yokmu :salut:
Abi facebuktan dediydimdi ama burdan da deyim inan kendi motorumu aldığımda bu kadar sevinmedim ben yaa..:rendeer:
hediyenin küçüğü biyüğü olaz demişler gerçi bunu yunustan duymuştum..:mrgreen: gayet güzei gidiyoruz. çokta az yakıyor kerata maşallahı var..oo mezit abi hayırlı olsun ama 150 cc sana küçük gelmesin?
...:rendeer:Abi hazır ve nazır bekliyorum![]()
amin çok sağol mehmet :rendeer:hala bulamadınmı bitane...Çok sevidim, hayırlı uğurlu olsun... :rendeer:
Darısı başımıza...
Allah kaza bela göstermesin...
sağolasın ba.. eray...:rendeer:ayırlı uurlu olsun bea![]()
biraz benimkindede var idare ediyoz...beklentileri veriyor..Komşumuzdada aynı aletten mevcut görüntü ve kalıp olarak baya güzel ancak komşumuzun motoru sürekli istop etmekde nedendir bilmem temiz kullanılırsa çinlide olsa zevk verir sanırım![]()
bu satırları yazarken motru havya kaldırmışlardı enson benzin şamandırasından oluk oluk yakıt kaçırıyordu...ayaryapıyolar..akşam akşam..o değilde seninle birlikte bi fotoğrafını göremedik ya şu motorun?
sağplasın hello iyi dilekler için...:king:Hayırlı olsun, hep pırıl pırıl kalsın.
AMİN DAYI....hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun