nihayetinde motoruma kavuştum...

Çok sevidim, hayırlı uğurlu olsun... :rendeer:
Darısı başımıza...
Allah kaza bela göstermesin...

Komşumuzdada aynı aletten mevcut görüntü ve kalıp olarak baya güzel ancak komşumuzun motoru sürekli istop etmekde nedendir bilmem temiz kullanılırsa çinlide olsa zevk verir sanırım :)

o değilde seninle birlikte bi fotoğrafını göremedik ya şu motorun?

Hayırlı olsun hemşo.
Tekerine taş değmesin,Allah gam-keder göstermesin,kazanın belanın her türlüsü sana uzak olsun....
Beraber gidon sallayıp,teker çevirmek nasip olur inşallah...
inşallah ahmedim yuvacıkta bahsettiğin yere gaz açarız inşallah nereydi hatırlayamadım:mrgreen:

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesın

hayırlı olsun......
sağolun..:cat:

Yahu bende diyorum o paçoz slr650 narıyo orda :queen: hani herşey tamamda o farız üzerindeki cin ali hikayelerinden fırlama telimsi levazamat olmamış be abi gözünün yağını seveyim :queen:erdem kendinden geçti bu aralar:) motor indirdi...kafa bi dünya yaz günü...

Bize yokmu :salut:
Abi facebuktan dediydimdi ama burdan da deyim inan kendi motorumu aldığımda bu kadar sevinmedim ben yaa..:rendeer:
sağolasın yunuscum kalpler bir...:rendeer:

oo mezit abi hayırlı olsun ama 150 cc sana küçük gelmesin?
hediyenin küçüğü biyüğü olaz demişler gerçi bunu yunustan duymuştum..:mrgreen: gayet güzei gidiyoruz. çokta az yakıyor kerata maşallahı var..

Abi hazır ve nazır bekliyorum :)
...:rendeer:

Çok sevidim, hayırlı uğurlu olsun... :rendeer:
Darısı başımıza...
Allah kaza bela göstermesin...
amin çok sağol mehmet :rendeer:hala bulamadınmı bitane...

ayırlı uurlu olsun bea :p
sağolasın ba.. eray...:rendeer:

Komşumuzdada aynı aletten mevcut görüntü ve kalıp olarak baya güzel ancak komşumuzun motoru sürekli istop etmekde nedendir bilmem temiz kullanılırsa çinlide olsa zevk verir sanırım :)
biraz benimkindede var idare ediyoz...beklentileri veriyor..

o değilde seninle birlikte bi fotoğrafını göremedik ya şu motorun?
bu satırları yazarken motru havya kaldırmışlardı enson benzin şamandırasından oluk oluk yakıt kaçırıyordu...ayaryapıyolar..akşam akşam..

Hayırlı olsun, hep pırıl pırıl kalsın.
sağplasın hello iyi dilekler için...:king:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN. benim ilk motorumdu çelik 150 crown . taş gibi makinadır kendileri. bakımını keksik etmessen ve ne kullandığını bılırsen sıkıntı cıkarmaz .motoru satmamım tek nedeni küçüklüğüydü. uzun yol bitmiyordu. onun için değiştirdim. umarım sende motorunla sorun yaşamazsın

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar