ekrem sen basamakları neden değiştirmiştin?
dün 200 kmlik bir gezi yaptım(4 lt yaktım :thumlefthava da çok sıcaktı bir ara sol ayağımın altına bir şey yapışmış gibi hissettim sakız gibi,sağa çektip baktım basama erimiş macun kıvamına gelmiş çok sinirim bozuldu.sadece ayağımı koyarak bunu nasıl becerdim hayret ettim.
ekrem sen basamakları neden değiştirmiştin?
dün 200 kmlik bir gezi yaptım(4 lt yaktım :thumlefthava da çok sıcaktı bir ara sol ayağımın altına bir şey yapışmış gibi hissettim sakız gibi,sağa çektip baktım basama erimiş macun kıvamına gelmiş çok sinirim bozuldu.sadece ayağımı koyarak bunu nasıl becerdim hayret ettim.
Selamün aleyküm abilerim arkadaşlarım ..uzun bir süredir bu topiği takip etmekteyim ve bilmediğim çok şey öğreniyorum..Vakit oldukçada eski sayfalardan faydalanmaya çalışıyorum..Allah nasip ederse CBR125 için para biriktiyorum ve inşallah bir gün alacağım..çin malı scouter ım var şuanlık onunla idare ediyorum..Gördüğüm kadarıyla bu sitede gerçekten MT kardeşliği var..burada yazılanlar paylaşılanlar bana sıcak geldiği için aranıza katılmak istedim...tabiki izniniz olursa
19 yaşındayım ve ehliyetimi temmuz ayında çıkartacağım inşallah..herkese kazasız belasız sürüşler dilerim ..Aranıza alırsanız mutluluk duyarım
![]()
fotoğraf çekip koyacağım ben baya yıpratıyorum herhalde
zippos o koltuk güzel de senin motorun renkleriyle uymaz iyice karmakarışık olur boşver.ucuz mono kapak bulsakta alsak ya motora çekici bir görüntü geliyor.acaba fiberden ben yapsam daha önce forumda biri yapmıştı,çok mu uğraştırıcıdır.ben biraz bunu düşüneyim![]()
bence 180de çok sadece görüntü sonuçta işlevselliği de yok fiyatın 75 lira filan olmasını beklerdim.aslında ümraniyeyle pazarlık yapsak belki ucuza kapatırız.neyse ağustosta geliyorum cbr 125 le en uzun yolculuk benim olacak adana-istanbul 1000 km.1 ay istanbuldayım tuzla da staj yapacağım yani hergün istanbul tuzla arası yol gidecem herhalde adanaya döndüğümde motor 20bini devirmiş olur.