Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vaay, bikepics e düşmüş fotolar :p kazasız belasız.Bi oturduğun sele kaldı senin değiştirmen gereken ekrem.arka sayfalarda bi arkadaş atmıştı linkini e-buy dan.130$ falandı zannederim cbr yazılı :mrgreen:

ekrem sen basamakları neden değiştirmiştin?
dün 200 kmlik bir gezi yaptım(4 lt yaktım :thumleft:) hava da çok sıcaktı bir ara sol ayağımın altına bir şey yapışmış gibi hissettim sakız gibi,sağa çektip baktım basama erimiş macun kıvamına gelmiş çok sinirim bozuldu.sadece ayağımı koyarak bunu nasıl becerdim hayret ettim.

Selamün aleyküm abilerim arkadaşlarım ..uzun bir süredir bu topiği takip etmekteyim ve bilmediğim çok şey öğreniyorum..Vakit oldukçada eski sayfalardan faydalanmaya çalışıyorum..Allah nasip ederse CBR125 için para biriktiyorum ve inşallah bir gün alacağım..çin malı scouter ım var şuanlık onunla idare ediyorum..:) Gördüğüm kadarıyla bu sitede gerçekten MT kardeşliği var..burada yazılanlar paylaşılanlar bana sıcak geldiği için aranıza katılmak istedim...tabiki izniniz olursa :) 19 yaşındayım ve ehliyetimi temmuz ayında çıkartacağım inşallah..herkese kazasız belasız sürüşler dilerim ..Aranıza alırsanız mutluluk duyarım :)

dün 200 kmlik bir gezi yaptım(4 lt yaktım :thumleft:) hava da çok sıcaktı bir ara sol ayağımın altına bir şey yapışmış gibi hissettim sakız gibi,sağa çektip baktım basama erimiş macun kıvamına gelmiş çok sinirim bozuldu.sadece ayağımı koyarak bunu nasıl becerdim hayret ettim.

dün 350 km gezdiğimde dönüşte benimde ayakkabımın tabanının ön iç kısmında siyah sakızımsı bişey vardı 5-6 kere yere sürttüm çıksın diye. kararmış sakız zannetim takılmadım geçtim ama galiba bahsettiğin sey. bi bakıyım...

yakıt iyiymiş:cat:

Görüntü için değiştirdim sadece ama pişmanım :) Eskileri duruyo yine kafama göre değiştiririm ya.
O ayaklık bildiğin eridi mi yahu :mrgreen:

@İlker, ben vermiştim o linki hacı :) Çok hoşuma gidiyo o koltuk ama çok para.Zaten gelmesi,gümrük parası filan sıkar beni.Son yazım bu motorumla.

@ramzey09,hoşgeldin dostum :rendeer:

ramzey umarım kısa zamanda istediğin motora kavuşursun.bu başlık altında kiler genelde akran ve benzer yapıda oldukları için gayet güzel anlaşıyoruz.istanbul çevresinde ki arkadaşlar gezilere de katılmaya başlamışlar,mutlu mesut geçiniyoruz.yeni kasa mı alacaksın eski kasa mı?

Selamün aleyküm abilerim arkadaşlarım ..uzun bir süredir bu topiği takip etmekteyim ve bilmediğim çok şey öğreniyorum..Vakit oldukçada eski sayfalardan faydalanmaya çalışıyorum..Allah nasip ederse CBR125 için para biriktiyorum ve inşallah bir gün alacağım..çin malı scouter ım var şuanlık onunla idare ediyorum..:) Gördüğüm kadarıyla bu sitede gerçekten MT kardeşliği var..burada yazılanlar paylaşılanlar bana sıcak geldiği için aranıza katılmak istedim...tabiki izniniz olursa :) 19 yaşındayım ve ehliyetimi temmuz ayında çıkartacağım inşallah..herkese kazasız belasız sürüşler dilerim ..Aranıza alırsanız mutluluk duyarım :)

Hoş geldin genç:)

fotoğraf çekip koyacağım ben baya yıpratıyorum herhalde :D
zippos o koltuk güzel de senin motorun renkleriyle uymaz iyice karmakarışık olur boşver.ucuz mono kapak bulsakta alsak ya motora çekici bir görüntü geliyor.acaba fiberden ben yapsam daha önce forumda biri yapmıştı,çok mu uğraştırıcıdır.ben biraz bunu düşüneyim :D

fotoğraf çekip koyacağım ben baya yıpratıyorum herhalde :D
zippos o koltuk güzel de senin motorun renkleriyle uymaz iyice karmakarışık olur boşver.ucuz mono kapak bulsakta alsak ya motora çekici bir görüntü geliyor.acaba fiberden ben yapsam daha önce forumda biri yapmıştı,çok mu uğraştırıcıdır.ben biraz bunu düşüneyim :D

Ya mono kapak alacaktım ben aslında.İlk ümraniye de bi bayiye sordum 180 küsür dedi.Bana uzak olduğu için bidaha gidemedim oraya.Burda yakında konşuk var bana daha yakın bide oraya soriyim dedim,380 mi ne dedi :) yakşanlar dedim çıktım :)

bence 180de çok sadece görüntü sonuçta işlevselliği de yok fiyatın 75 lira filan olmasını beklerdim.aslında ümraniyeyle pazarlık yapsak belki ucuza kapatırız.neyse ağustosta geliyorum cbr 125 le en uzun yolculuk benim olacak adana-istanbul 1000 km.1 ay istanbuldayım tuzla da staj yapacağım yani hergün istanbul tuzla arası yol gidecem herhalde adanaya döndüğümde motor 20bini devirmiş olur.

bence 180de çok sadece görüntü sonuçta işlevselliği de yok fiyatın 75 lira filan olmasını beklerdim.aslında ümraniyeyle pazarlık yapsak belki ucuza kapatırız.neyse ağustosta geliyorum cbr 125 le en uzun yolculuk benim olacak adana-istanbul 1000 km.1 ay istanbuldayım tuzla da staj yapacağım yani hergün istanbul tuzla arası yol gidecem herhalde adanaya döndüğümde motor 20bini devirmiş olur.

Dediğin gibi fiyat fazla ya.Tuzla'da oturuyorum bende görüşelim mutlaka.

motoru geziden sonra yıkayamadım kusura bakmayın baya kirli neyse basamağın son hali:
dsc07075n.jpg

dsc07074x.jpg

sağ basamak bunda bir şey yok;
dsc07076m.jpg

ahanda siyah cbrm;
dsc07077o.jpg

Hepinize teşekkürler hoşbuldum :)..herkes güzel anlaşıyor inşallah bu güzel diyaloglar daim olur..evt yeni kasa düşünüyorum ..yeniler özellikle cezbediyor beni..çok aşırı performans da istemiyorum korkutuyor :) zaten şekli var yakıt konusunda da sıkıntı yok okuduklarım kadarıyla..birde ilk vitesli motorum olacak zorluk çeker miyim bilmiyorum..

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

Bu arada cıbırlar şahane..cıbır resimlerini görebilmek için sürekli eski sayfaları karıştırıyorum :) nazar değmesin "maşallah " diyeyim :rendeer:

senin scooterdan daha az yakıyordur herhalde.pek zorlanacağını sanmıyorum belki 1-2 düşersin motordan soğumazsın umarım 2-3 gün içerisinde alışırsın.ben cruiser tarzı motorla vitesliye geçmiştim yere yakın olduğundan düşmeden atlattım umarım başına gelmez ama hazırlıklı ol :D

düşsemde soğumam sanırım motordan.. daha önce düşmüştüm honda kinetix i virajda hafif yatırmamla beraber yerde buldum kendimi..Kask vardı zaten ama dizim parçalandı ..bida kinetix mi ? hayatta :mrgreen: Bida motora binmeyeceğim diye büyük konuşsamda öyle olmuyor :) tecrübe oldu bana.. benim scouter 2006 model ramzey 125.. bir depo ile 150-160 km arasında yol yapıyor belkide cbr den fazla yakıyordur.. cbr yaksada önemli değil razıyım ..:)

@GP500-1st Yakıt konusunda haklısın,ayrıca 250cc konusundada haklısın,hep haklısın sanırım:D Bende zaten bundan sonra 600 lük düşünüyorum,250 lik hevesim geçti.Çünkü cbr 250 almama sebeplerimi daha önce söylemiştim,sağolsun GKN de gt 250r dan soğuttu.Seneye okul bitiyor,inşallah para kazanmaya başlayacağım demek bu:D O zaman alırım bi 600 lük,tadını çıkarırım:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

İkimizin olduğu kare buldum:D
7gbvx.png
[/url][/IMG]

Unutmadan,dönüş yolunda gaz kolunu sonuna kadar çevirdim ve İstanbula kadar öyle geldim,motor 9000 devirden aşağı hiç düşmedi.Hız göstergesine çok bakamadım deponun üzerine yapıştım çünkü rüzgar beni savurmasın diye.Bir defa baktığımda 136 gördüm,yokuş aşşağı diyenler çıkacağı için söylüyorum,yola rampa bile denilebilirdi baktığım esnada.Daha sonra çok denedim düzde bir daha o rakamı göremedim.80km tam gaz gelmişimdir motor banamısın demedi.Görmüş oldum japon teknolojisini.Kozyatağından girip,cadde trafiğine girdim.Ne ısınma ne başka bir sorun yaşadım.Helal olsun motora.Bu arada 89 kiloyum.Gerçi turdan sonra 4 mevsim montun ve 250 km yolunda etkisiyle 86 ya düşmüştüm:D

Ayrıca şunuda söyleyeyim,motoru turdan birkaç gün önce 4000 bakımına sokmuştum yani motor performansının zirvesindeydi:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar