evet bende gidip birebir görüştüm.... zaten evime 10 dakika uzaklıkta ki ankara bayiliğini almak için konuşmaya çağrılmıştım... neyse konu bu değil... apache 150 nin üzerindeki emisyonlar türkiye şartlarına uymadığından gelmemiş daha önce.. ama bu sene 150-200 modeli için baya uğraşıldığı ve emisyonunun düşürülüp getireceği bilgisine sahip oldum..arama model olan 180 lik ve 160 lık gelmeyecekmiş.. ama türkiyede bir kaç tane 160 lık varmış.... oda çok az sayıda gelip bayilere devredilmiş.. bir tanesini denizlde görmüştüm.. cbf e yapılan son zamllarla millet başka arayışlara girdi..
doğru bende bunu duymuştum dazzer hakkındada bunlar söyleniyor :S
o haber doruysa çok güzel bi haber abs li yeni kafa grenajlı cbf150 güzel alettir oo sesizliğini özledim de alıncak bi hali kalmadı artık fiyata bak keşke satmasaydım![]()
teknik detayları bilmiyorum malesef ancak yanlış bilgi vermişim İSOTO olacak kosifler değil bmw ye gitti aklım =) sorusu olan olursa direktman motorsiklet ithalat müdür yardımcısıyle görüşme imkanı bulmuştum tekrar sorabilrim gidip ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
[/COLOR]
Benim eski motorda kappa 35 vardı. Eve 20 kg damacana su taşıyordum. Canavar gibiydi, ne kırılma ne bişey oldu. Şimdi çanta demiri ile birlikte 46 kappa var. Çok daha güzel. Kesinlikle yan çanta vb ek bagaj hacmine ihtiyaç duymuyorum. Market, çarşı, pazar, işimi rahatlıkla zorlanmadan görebiliyorum.[/QUOTE]
abi tabi çanta demiri daha sağlam olur bide kappa farkı =) ancak benim taşıdığım yük 10 kg yi geçmiyor ama 30 kg taşıyabileceğini biliyorum =)