ushuaia teşekkur ederim.. cbr600 f ile Nc700 arasında kararsız kaldım.. tabiki fiyat olarak Nc700 ağır basıyor.
tarzlari da farkli bence. ben simdiye kadar hep enduro kullandim, su an ikisinden birini sec deseler cbr600'u dusunmem bile.
ushuaia teşekkur ederim.. cbr600 f ile Nc700 arasında kararsız kaldım.. tabiki fiyat olarak Nc700 ağır basıyor.
abs nasıl oluyor da motoru kaydırmıyor ?
120 ile viraja yattiniz farkettiniz ki o viraj aslında max 80 lik.. Virajın içinde yatmis yardirirken her iki frene var gücünüzle asilabiliyor olmak paha bicilemez.![]()
Abs iki defa ciddi anlamda hayatımı kurtardı o yüzden abs nin önemini yaşayan bilir.. Yaşamayan da motorda abs olmaz saplantısı ile giderken bi yere garfield oluverir..

Reşit'im cıbırın günahına giriceksiniz yakında satıp alıcam nc bende şu yaz biniyim baride sıfır aldık çok zarar etmeyelim![]()
Şu okulu bende bitireyimde öyle alırımValla 660 cc kullandığın için 250 ye sabretmen beni şaşırtıyor. Benim motor cbr dan az yakıyor. Seneye geçmeni temenni ediyorum..
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermz inşllah. aksesuarları alınca bilgi verirmisiniz? ben biraz bakındım 3lü çantaya 1.800 istediler, ortalama hepsi aynı fiyatı verdi. (33 lt yanlar 47 lt arka çanta givi ) nc700 kullanan arkadaşlarda aksesuarla ilgili bilgi paylaşırsa sevinirim.
Tasarım, fiyat, yakıt ekonomisi güzelde 5-10 cc fazlalığı yüzünden bir üst dilimden vergi ödemek pek güzel değil.