- Katılım
- 13 Şub 2011
- Mesajlar
- 5,987
Yahu benim sorum cevaplanmazmi yahu![]()
ampulun patlamıştır.. al bi tane kendin değiştir.. çok basit.. eğer olmazsa servise git..
Yahu benim sorum cevaplanmazmi yahu![]()
Dizlik çok güzel,şık ve kullanışlı birşeye benziyor..Ne amaçlı kullanılan bir dizlik bu acaba?
Motosiklet içinse ben alırım bundan.




Yaa benim fren lambası yanmiyor büyük ihtimal ampul patladı servisemi gideyim yoksa normal bi tamirciyemi yada kendimmi takayim...
Arkadaşlar, yeni branda ve bir sonraki yağ değişimi için yağ aldım. Yağı deneyim etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum fakat 5oo km daha var yağ değişmine. İleri seviyede memnun kalacağıma eminim. Gözlemlerimi paylaşacağım.
Branda deluchi marka çok kaliteli bir ürün. Motoru tamamiyle kapatıyor, alt kısmılastikli ve kemer sistemi ile tamamen motoru kapatmak mümkün, held gibi hantal ve ağır değil. Held sıcakta çok fazla ısınıyor, sanki dokununca yırtılacakmış gibi bir hal alıyordu. Ayrıca kışın held bırandanın üstüne yağan yağmur gece donduğunda donan buz ve soğuk held branda da çatlaklar oluşmasına sebep olmuştu. 1 senede ömrü bitti. Yorgan ipi ile dikiş iiğnesi ile dikmekten bi hal olmuştum yırtıklarını. Hepimiz iyi biliriz ama inanın daha iyiside varmış. Held in olumsuz dış ortamlara karşı dayanımı düşük ve ömrü kısa. Branda çok güzel tavsiye ederim. Büyük beden olarak satılıyor. Motorun her yerini tamamiyle kapatmasını istediğim için bilerek aldım. Düşünen olursa iki ürünün de linkini veriyim.
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Brandasi-Buyuk-Beden-_46563.html#0
http://www.feyizoglu.com/10W50-Motosiklet-Yagi_46837.html#0
Fotolar
[url]http://c1205.hizliresim.com/x/x/74lhs.jpg[/url]
[url]http://c1205.hizliresim.com/x/x/74m9g.jpg[/url]
[/COLOR]
Arka freni sıkınca yanmıyorsa arka fren müşürü ayarı bozulmuşta olabilir, bu müşür birtaz dandik zaman zaman wd 40 la falan yağlamak makbuldür. Bazen takılabiliyor, bazen lambayı yakmıyor vb. Müşür sol gri kapağın altlarına kalıyor. Bi kaç kez yaşamıştım. Başka bir cbf te de yaşadık. Ama önü sıktığında da yanmıyorsa kesin ampul patlamıştır. Ampülü değiştirmen yeterli.
motul yağı kaça aldınız
Verdiğim linki tıklayabilirsin30 tl.
tamam üstad farketmemişim, senin su an kullandığın nedir, hangisini tavsiye edersin benim değişim vaktim geldi sayılır
Ben rüzgar için mont ve rüzgar geçirmez pantolondan bahsetmiştim.Koruma ayrıca alınıyor değilmi?[/QUOTE
Şentürk kardeş aşagıda örnek olarak linklerini verdiğim mont ve pantolonlarda zaten omuz, dirsek, eklem yerlerinde falan korumaları var seni hem rüzgardan hem düşme kalkmalardan koruyacaktır ayrı ayrı birşeyler almıyorsun yani yalnız linkteki mont sıcak havalarda kullanılacak bişey ben ilk olarak bundan almıstım mayısta üşürsün sonrasında yaz sonuna kadar acaip rahattır ifil ifil araştırın arkadaşlar buraya yazı yazabiliyorsanız interneti kullanabiliyorsunuz demektir.
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/BERING-AERO-YAZLIK-CEKET-pmu566.html
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-4-MEVSIM-PANTOLON-pmu1736.html
yada
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-KEVLAR-DESTEKLI-KOT-PANTOLON-pmu1737.html
sipariş verdiğim depo kılıfı ile ön cam geldi..
Fakat arkadaşlar depo kılıfının içinden bağlantı için ip,lastik vs. bişey çıkmadı ,kılıfın montajı tam olarak nasıl yapılıyor..
sipariş verdiğim depo kılıfı ile ön cam geldi..
Fakat arkadaşlar depo kılıfının içinden bağlantı için ip,lastik vs. bişey çıkmadı ,kılıfın montajı tam olarak nasıl yapılıyor..
günaydın herkese..bir sorum olcak bu depo kılıfı yagmurda ıslandıgı zama m
depoda pazlanma iz v.s bu şekilde izler bırakıyormu..
bu iz vb olmaması için ne yapılmalıdır..?
Günaydın,bu thermoform termal içlikler teri emer diyor yazısında, giyilse faydası olurmu acaba, yazın ilkbahar aylarında kullanan varmı acaba?
Sagolasın cihatım verdigin deger ve cevapların icin urun guzel bu ter emicilik olayı ilkbahar ve yazında ise yararmi malum cok terliyor insan boyle urunler kuru tutar diyor ozelliklerinde.abi bu ürün ye ni tanıtım fiyatı alt üst çok iyi ve kaliteli ark. kullanıyor bende alacağım
http://www.tech90.com.tr/u-tech90_termal_IclIk_takim-2181.html