[Denizli - MT]

Şu anda zaten yaptırcağımız model belli oldu. Model 15 i yaptırıyoruz. Sitede ve facebook ta yaptığımız oylamada en çok oyu alan tişört oydu o nedenle. Yaka konusunda sıkıntımız yok istediğiniz şekilde yapılıyor. Teslim süresi ile ilgili bi bilgi almadık adet sayısını söylediğimizde o konuda da bilgi alıcaz.

Tişört Alacaklar Listesi

Zongoku- 2 Adet L beden- V yaka
qLd- 1 Adet M beden - V yaka
Mustanoğlu- 1 Adet L beden- V yaka
seçkinn- 2 Adet L beden- V yaka
mehmetmumtaz- 2 Adet XL beden- V yaka
sadeceo - 2 Adet S beden- V yaka
cardoso- 2 Adet XL - V yaka
gangster90 - 2 Adet L beden / 0 yaka

Tişört Alacaklar Listesi

sey_47- 2 Adet XL - ?????
gangster90- 2 Adet L beden- 0 yaka
ramazancan- 1 Adet L beden- 0 yaka

beyler resimleri burada paylaşıyorum isteyen kendide bastırsın BÜYÜK BOY olarak attım, ayrıca mail olarakda baskıcıya gönderdim 15 numaranın çizimlerini , linklere tıklarsanız büyük boyutu açar
thsirt_by_mehmetmumtaz-d4wygl9.jpg

LİNKLER :queen:
1
2
3
4

Tamamdır abi teşekkür ederiz. Arkadaşlar bu arada biz tişörtçüye sorduk tek 1 tane isteyen arkadaşlar olabilir yapabiliyomusuz diye tek yapamam dedi bilginize.

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Tişört Alacaklar Listesi

sey_47- 2 Adet XL - ?????
muhammetcan-1 Adet XL beden- V yaka

Motosikleti
BWS 100
reis benimkilerin ikisinide 0 yaka yapıver,
? işaretli yaka olmasın:cherry:

Tişört Alacaklar Listesi

sey_47- 2 Adet XL - 0 yaka
Soccer- 2 Adet L beden- V yaka

sey_47- 2 Adet XL - 0 yaka
Soccer- 2 Adet L beden- V yaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qld ye m beden olmaz ki xl anca denk gelir

Motosikleti
BWS 100
beyler o değilde herkes niye V yaka istiyor.
bence 0 yaka daha iyibe gömlek içine falan.
hani tshirt deyince akla hep 0 yaka gelmezmi?:cherry:

Hani V daha güzel, şu şu özelliği olduğu için daha güzel dediğiniz bir olayı varmı?

ben 0 yaka istedim ama o kadar V yaka görünce biran için düşündüm:)

Selamlar !
önce kendimi tanitayim....
yasim 42 ,Motorsiklet binmeye 1991de basladim , hala hastasiyim ! bizim kasabada bu hastaliga yakalanan cok (ihtiyarlar heyeti , en genci benim!) , ama genelde bagimsiz gezeriz.Önceden sitede asya gy200 forumunda yazisiyordum (cok az).Suan yamaha MT-03 ve Husqvarna te250 kullaniyorum ..Meraklisina calisir durumda Alman mali 1953 model yeni restore edilmis NSU max satilik motorsikletim var yedek motoruda var (resim gönderebilirim)
Aslinda hemserilerimle yazismam daha mantikli. Gecen sene denizlide motorsiklet lastigi balans yapan tamirci bulamadim ,aklima forum gelmedi ,belki faydasi olurdu.
Simdi bilmek istedigim bir sey var !!! motul 15w-50 yagi denizlide nerden bulabilirim???sahibindende 30tl litresi
Doga hayrani olarak , denizli cevresinde güzel manzarali , gidilebilecek yerleri tarif ederseniz memnun olurum..
Bende su foto eklemesini ögrendikden sonra cevrede gezilecek hem arazi hem asfalt yerleri tarif edip resim eklerim.
Sormak isediginiz teknik yada baska bilgileri tecrüben sinirinda yazmaya calisirim
AMA önce forumun tümünü okumam lazim..
HAAAAAAAA! t-shirt ler güzelmis ,bende siparis verebilirmiyim ?(ama önce ihtiyarlara sormam lazim onlarda istiyormuß)

saygilarimla
Vmaxxx

PS: nick name bir zamanlar (15 sene) kullandigim efsane yamaha Vmax dan

Forumdan Uzaklaştırıldı
satılık apache arka çanta demiri var 30 tl

satılık apache arka çanta demiri var 30 tl

Mustan ne alemdesin kardeşim forumda görünüyorsun sadece hiç uğramıyon valla alınıyorum bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Selamlar !
önce kendimi tanitayim....
yasim 42 ,Motorsiklet binmeye 1991de basladim , hala hastasiyim ! bizim kasabada bu hastaliga yakalanan cok (ihtiyarlar heyeti , en genci benim!) , ama genelde bagimsiz gezeriz.Önceden sitede asya gy200 forumunda yazisiyordum (cok az).Suan yamaha MT-03 ve Husqvarna te250 kullaniyorum ..Meraklisina calisir durumda Alman mali 1953 model yeni restore edilmis NSU max satilik motorsikletim var yedek motoruda var (resim gönderebilirim)
Aslinda hemserilerimle yazismam daha mantikli. Gecen sene denizlide motorsiklet lastigi balans yapan tamirci bulamadim ,aklima forum gelmedi ,belki faydasi olurdu.
Simdi bilmek istedigim bir sey var !!! motul 15w-50 yagi denizlide nerden bulabilirim???sahibindende 30tl litresi
Doga hayrani olarak , denizli cevresinde güzel manzarali , gidilebilecek yerleri tarif ederseniz memnun olurum..
Bende su foto eklemesini ögrendikden sonra cevrede gezilecek hem arazi hem asfalt yerleri tarif edip resim eklerim.
Sormak isediginiz teknik yada baska bilgileri tecrüben sinirinda yazmaya calisirim
AMA önce forumun tümünü okumam lazim..
HAAAAAAAA! t-shirt ler güzelmis ,bende siparis verebilirmiyim ?(ama önce ihtiyarlara sormam lazim onlarda istiyormuß)

saygilarimla
Vmaxxx

PS: nick name bir zamanlar (15 sene) kullandigim efsane yamaha Vmax dan

Hoşgeldiniz inşallah toplantılarımızda tanışma fırsatımızda olur.

motul 15w-50 yagi denizlide nerden bulabilirim???sahibindende 30tl litresi
saygilarimla
Vmaxxx

Abi hoşgeldin, sefa getirdin. O marka yağı "Şahin Motor"a bir sor ,telefonla sorabilirsin (yeniyol üzeri)

Tisörtlerden tabiki alabilirsin abi , Husq daha harika motosiklet ,selamlar

arkadaşlar tsörtler kaçpara birde gezi yapıyormusunuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

2. ticari yolda vardır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mustan ne alemdesin kardeşim forumda görünüyorsun sadece hiç uğramıyon valla alınıyorum bak.

bizim mesai akşam 8 de anca bitiyor o yüzden gelemiyordum.şuan işten ayrıldım para bitene kadar bol bol gezeriz.bizim guruba 1 kişi daha dahil ettim.işyerinden mesut arkadaş.niki qLd sıfır motosiklet aldı onunla geliriz artık.

Cok sag olun !

sahin motora mail attim bakalim varmi?...
Tshirt bana 3 tane lazim 1xL 2x XL ,ama uzaklardayim parasini havale ederim ve cargoyla teslimat gerekli (sorun olmaz sanirim).
evet husqy sahane , ama su an hasta (debriyaj kolu kirildi - hidrolik deposu yanindan, parca almam lazim).Ileride foto eklerim
saygilar

Bayram ben tişörtün üstündeki küçük logoyu atmamışım arkadaşa sen iletiler, mailden silmişim mesajı
resme tıklarsanız büyük boy açılır, avatar olarak kullanmak için sağ tıklayıp bilgisayarınıza kaydet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar