Selamlar !
önce kendimi tanitayim....
yasim 42 ,Motorsiklet binmeye 1991de basladim , hala hastasiyim ! bizim kasabada bu hastaliga yakalanan cok (ihtiyarlar heyeti , en genci benim!) , ama genelde bagimsiz gezeriz.Önceden sitede asya gy200 forumunda yazisiyordum (cok az).Suan yamaha MT-03 ve Husqvarna te250 kullaniyorum ..Meraklisina calisir durumda Alman mali 1953 model yeni restore edilmis NSU max satilik motorsikletim var yedek motoruda var (resim gönderebilirim)
Aslinda hemserilerimle yazismam daha mantikli. Gecen sene denizlide motorsiklet lastigi balans yapan tamirci bulamadim ,aklima forum gelmedi ,belki faydasi olurdu.
Simdi bilmek istedigim bir sey var !!! motul 15w-50 yagi denizlide nerden bulabilirim???sahibindende 30tl litresi
Doga hayrani olarak , denizli cevresinde güzel manzarali , gidilebilecek yerleri tarif ederseniz memnun olurum..
Bende su foto eklemesini ögrendikden sonra cevrede gezilecek hem arazi hem asfalt yerleri tarif edip resim eklerim.
Sormak isediginiz teknik yada baska bilgileri tecrüben sinirinda yazmaya calisirim
AMA önce forumun tümünü okumam lazim..
HAAAAAAAA! t-shirt ler güzelmis ,bende siparis verebilirmiyim ?(ama önce ihtiyarlara sormam lazim onlarda istiyormuß)
saygilarimla
Vmaxxx
PS: nick name bir zamanlar (15 sene) kullandigim efsane yamaha Vmax dan