Hepinize cümleten günaydın arkadaşlar ismim Murat, Ankara'da oturuyorum, LYS'ye hazırlanıyorum. 1 ay önce motosikletler hakkında araştırma yaparken burası en çok yararlandığım yerlerden birisi ve. Buradaki ortam çok güzel inşallah bende önümüzdeki sene cbr 125r yada cbr250r (gönlüm cbr 250r'den yana:queen

almayı planlıyorum şimdiden burada abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanışmak istedim. Aslında ben lise 2'den beri motor hastasıyım ama ailem motora karşılardı:salut: ama babam ve annem bu sene yurtdışına gezmeye gitmişti. Babam orada motora binmiş sonra sana motor alak arada bende takılırım dedi :cherry: bende hemen motor arayışlarına başladım gerçi hemen alamayacağım (malum ehliyet filan yok) ama şimdiden motorlar hakkında bilgiler ediniyorum. size merak ettiğim iki sorum olacak:
1-)Ailem motora karşı olduklarından motosiklet ekipmanlarında hangi markalar güvenilir, hangileri değil hiçbir fikrim yok yani size sorum ekipman alırken hangi markalara bakayım tavsiyeleriniz neler?
2-)Birde ben nisan 20'sinde B ehliyeti için yazıldım Sınavı Haziran 30'da girecem babamgil yurtdışından Mayıs'ın 20'sinde geldi. benim A2 ehliyette Eylüle kaldı. Sizce şimdi cbr 250r'ler 9.900 TL satılıyor ya ben motoru büyük ihtimalle Eylül-Ekim gibi almayı planlıyorum yada Aralık-Ocak gibi alırsam kış olduğu için fiyatlarda düşüş filan olur mu?