Cross en fazla ne kadar çöker

Moderatör
İlaveden ziyade fazlaliklari cikarmayi denerler genelde.
Elcik koruma takabilirsin, elcikleri degil ellerini korumak icin. Gidonun ortasina sungerli aparat takabilirsin(adini bilmiyorum) Yuksekten dustugunde basinin gidona temas etmesini onlemek icin.
Ama ne yaparsan yap, düşeceksin, motordan ziyade kendini koru bence :)

İlaveden ziyade fazlaliklari cikarmayi denerler genelde.
Elcik koruma takabilirsin, elcikleri degil ellerini korumak icin. Gidonun ortasina sungerli aparat takabilirsin(adini bilmiyorum) Yuksekten dustugunde basinin gidona temas etmesini onlemek icin.
Ama ne yaparsan yap, düşeceksin, motordan ziyade kendini koru bence :)

Düşeceğim garanti zaten :mrgreen: , Hep düşmeden eğlendik, Biraz da düşerek, zıplayarak, hoplayarak eğlenelim.
2 adet kaskım var ama yine de Cross Kask, dizlik ve pantalon alacağım, Korumalı mont ve eldivenim var.

Motora elçik olayını az önce abimiz tavsiye etti. Düşünce elcikleride korursun dedi.
Gidona sünger olayı iyi, Ancak abimiz olduğu gibi gidonu değiştirmiş. Daha yüksek ve geniş aldık, sünger taktık dedi.
şunun motoru göreyim beğenirsem aynı uygulamaya bende giderim.
Lucas Yorum için teşekkür ederim

Body armor kullan. Mumkun oldugunca koru kendini.
Bir defa dustum hizim bile yoktu, az kalsin sol ayak bilegimi kiriyordum. Altindan zor ciktim. Kesinlekle hicbir fazlalik olmasin motorda. Arazide basina bela olabilir.

Body armor kullan. Mumkun oldugunca koru kendini.
Bir defa dustum hizim bile yoktu, az kalsin sol ayak bilegimi kiriyordum. Altindan zor ciktim. Kesinlekle hicbir fazlalik olmasin motorda. Arazide basina bela olabilir.

Fazlalık derken motordan parça mı sökelim. Ben çanta ıvır zıvır taşıyanlardan değilim. Sadece sırt çantasına yiyecek ve içecek alan biriyimdir.
Başka çantalı motor varsa eşyalarımı ona yaslıyorum zaten :mrgreen: koruma ekipmanı olarak neleri tavsiye edersin. link verebilir misin ?

Artçı ile nasıl binilir ki boy kısaysa

Artçı ile ne işim var hocam, ben bu yola tek kişi baş koyuyorum. Artçıyı hiç sevmem. :p
Kısa motorlarda bile artçı taşımadım. Bi kaç arkadaşı yol üzerinde yüremesinler diye hayatım boyunca toplamda en fazla 3-5 km arası taşımışımdır.
Artçı olarak binerim ama artçı almam :pl:

hayırlı olsun..........
Saol Ramço;
Bu ay bineceğim. Bana göre olduğuna kanaat getirirsem kullanacağım.
yoksa arkadaş ile anlaştık. RKS150 ile takas yapacağız. Zaten satın alırken o daha çok beğendi.
Nerdeyse ruhsatıda onun üzerine yapacaktık.Ona daha çok yakıştı. 185 boyu var. bizde 170 :p

F54

Topragım hayirli olsun Eğer sana yüksek gelirse ben gazlarım eeee

Boy1.82

Topragım hayirli olsun Eğer sana yüksek gelirse ben gazlarım eeee, Boy1.82

Saol Tobraamm :mrgreen: Hele bi binmek nasip olsun. Bi düşelim. ondan sonra gazlamak isteyenlerin kuyruğuna gir. :p
Bugün takipçi kazığı yedik. Yarına sarkıttı. Yarın imza. Çarşamba günü de teslim alırım artık. Zaten şansıma çarşamba hava iyi. :cherry:

hayırlı olsun.alıştık'dan sonra arkadaş üstüne para verse deyiştirmezsin :p arazide düşmek zevkli oluyor onun için sorun olmaz.arkadaşların dediği gibi elcik koruma şart,ve arazide aynaları sök,yoksa benim gibi düşünce çatlatırsın :)

ön masa baglantı demirlerinden 3-5cm alcaltabilirsin geri dönüşüde kolay ve zahmetsiz olur olmadı arka amartisörü daha yumusak bir tanesiyle degiştirirsin
ama kullandıkca biraz yumusama olacaktır, benim önerim sadece ön masadan alcaltma yapıp duruma bakman o bile yeterli gelebilir :cat:

hayırlı olsun.alıştık'dan sonra arkadaş üstüne para verse deyiştirmezsin :p arazide düşmek zevkli oluyor onun için sorun olmaz.arkadaşların dediği gibi elcik koruma şart,ve arazide aynaları sök,yoksa benim gibi düşünce çatlatırsın :)

Arkadaş daha ben binmeden bastırıyor takas için, yok diyorum illa bi kere düşecem, yoksa vermem diyorum. oda her düşüş için 100 TL kesik atarız diyor :p
Elcik koruması olarak tavsiye edeceğin bir marka yada model var mı ? internetten baktım ama sağlam veri elde edemedim.

Hayırlı olsun tesedüf 3 oldu bende de xtrem max var :)

Evlerde yan yana çıkar. Senle şimdi akrabada çıkarız. :mrgreen:
Sen bir değişiklik yaptın mı ? Motoru çökerttin mi ? yada en fazla ne kadar çöküyor bilgi verebilir misin ?
Ben motoru aldıktan sonra bir daha bayiye gitme şansım olmadı. Çarşambaya kadar da olmaz. :pr:
O yüzden merak içersindeyim :silent:

elçik koruma olarak da bunlar gibi içinde metal olanları tercih edersen iyi olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sil-sari-60196174/pasif-ilan/#classifiedTitle

Eyvallah kardeşim.
Bende böyle bir şey arıyordum. Plastik olanlar çok kötü ve kırılmaya müsait oluyor.
Bizim burda 5 bayide motor olmuyor. Pamukovada her şey var. ilginç :silent:

Birde max lerin arka kısmı 12 cm kadar çöküyor mu ? yoksa mondial süper moto lara has bir şey mi ?
Senin bir bilgin var mı ? Çarşambaya kadar içime dert olur. Acayip merak ettim. Usta sadece 5 cm arka ve önden çökertirim dedi.
Fazla da konuşmadık acelemiz var diye. Ahh şimdi 3 gün bekle dur :pr:

F54

toprağım keşke sen ayarlasaydın bu plaka işini öğlene kadar takardın motoruna uzun iş değil yani...

tcs

ben motoru çökertmedim elimden gelse dahada yükseltirim :D lastiklere bi ayar düşünüyorum .birde takas edebilirim demişsin bence takas falan etme motor baya gösterişli ilgi çekiyo pişman olmazsın :)

toprağım keşke sen ayarlasaydın bu plaka işini öğlene kadar takardın motoruna uzun iş değil yani...

başka işlerimde vardı. Neyse 2 saat önce motorumu aldım. Çok hoşuma gitti. :mrgreen:

ben motoru çökertmedim elimden gelse dahada yükseltirim :D lastiklere bi ayar düşünüyorum .birde takas edebilirim demişsin bence takas falan etme motor baya gösterişli ilgi çekiyo pişman olmazsın :)

Yüksek iken pek emin değildim. 5 cm çökerttiler. Bir ayak yere tam basıyorum. Çok hoşuma gitti. Atlayıp, zıplamak istiyorum. :joker:

Hayırlı olsun. Korumalı monttan çok body armor daha uygun olur.

Fiyat olarak çok pahalı, şimdilik param yok ama alacaz gibi duruyor. Kask mecbur değiştireceğim. Ancak mont için kararsızım.

İlk fotosu :D geriside gelecek inşallah

F54

Topragım çok güzel kullan bakalım nasıl bende de Cros hastalığı var bende alabilirim belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar