Kümokla hafta sonu kuru fasulye gezisi 274 km

Merhaba arkadaşlar c.tesi akşamı oturmuş facebokta gezinirken KÜMOK (Kütahya Motosiklet Klubü) nün ilçemiz Domaniçin yaylarına gezi düzenlediğini öğrendim ve eşimle beraber katılmaya karar verdik. Pazar sabahı saat 11.30 da atlayıp motorumuza düştük yollara ilk molamızı Tavşanlıda meşhur Kocabıyık çorbacısında verdik sıcacık işkembe ve paça çorbalarımızı içtikten sonra yolumuza devam ettik ikinci durağımız ve Klupten arkadaşlarla buluşma yerimiz ise Tavşanlı ilçemizin Göbel kaplıcaları Göbel kaplıcaları gerek şifalı sıcak suları gerekse profosyonel anlamda yapılmış çevre düzenlemesiyle harika bir yer diğer arkadaşlarla buluştuktan sonra yaklaşık 65 km grup sürüşü yapıp ilk molamızı Domaniç dağlarının eteğinde veriyoruz biraz daha ilerleyince meşhur Murat ağa et mangal tesisine ulaşıyoruz lakin başkanımız ve diğer üye arkadaşların önerisi ile tepeyi aştıktan hemen sonra daha şirin bi tesis daha olduğunu öğrenip enfes dağ manzarasını izleyip miss gibi oksijeni ciğerlerimize doldura doldura oraya doğru tırmanışa devam ediyoruz bu arada bir türlü atlatamadığmız yağmur kovalıyor bizi :cherry: ve eninde sonunda tesise 3-4 km kala yakalıyor ilk bulduğumuz korunaklı yer olan yol üzerindeki bi çeşmenin saçak altına sığındık hemen :wiinkk: yağmur birazcık müsade eder etmez yola devam edip tesisimize varıyoruz maşallah salcom iki kişiyle BMW ve Transalp abilerinin peşini hiç bırakmadı yollarda tabi abileride bastırıp gidip onu yalnız başına komadılar yollarda buradan teşekkür ediyorum kendilerine :rendeer: köy evi tesisleri çok güzel şirin bir yer :cat: ayrıca Domaniç yöresinin fasulyesinden yapılan güveçte kuru fasulyesi ve gene göveçte kaşarlı alabalığı çok muhteşemmiş görücez bakalım :bounce: önce etrafta ufak çaplı bi keşif gezisi :p dağınıklığı mazur görün artık :joker: vee beklenen an göveçte pişmiş kuru fasulyelerimiz geldi en nihayet tek kelimeyle muhteşem :cat: yemeklerimiz yendi çaylarımız içildikten sonra yavaş yavaş dönüş hazırlığına başlayalım Tavşanlıda kısa bi mola anı yağmur gene peşimizde :pl: Tavşanlıda aramızdan Tavşanlılı arkadaşlar ayrılıyor daha sonra grup Yoncalı kaplıcalarına gidiyor fakat benim gece görevine gelecek olmam sebebiyle erken ayrılıyoruz ve eve dönüyoruz buda dönüş km miz tam 274 km lik bi hafta sonu gezisi :bounce: ne diyelim kısa günün karı :cat: yeni gezilerde tekrar görüşmek üzere esen kalın dostlar :rendeer:

ulem egelii bakıpdurumda veera gezipdurun :) biz güvenlik işinde başımızı kaşecek vakit bulamepduruz :) gez arkadaşım gez. Vaktin varsa bol bol gez. Güzel bi gezi daha yapmışsın. Tekerine kuvvet.

Sağol efem :rendeer: Allah daha gözel daha uzun metrajlılarını sizlere nasip etsin inşallah :king: ee malum kış sezonundan çıkınca damdan çıkmış bahar buzasına dönüyo insan yav :p

salcano daha yeni gitmedi mi üçyüz beşyüz kilooometre. yeniden çıkmış üçyüz beşyüz kiloometre yola. vay arkadaş.

çok güzel bir gezi daha yapmışsın ahmet abi yüreğine motoruna sağlık :cat: daha çok geziler bekliyoruz senden :cherry:

bu arada hazırlan abi yazın haziran sonunda beraber karadenize gidecez :cherry:

Motoru aldığımda dönüşte tavşanlı-domaniç üzerinden inegöl'e inmiştim,harika yerlerdi çok hoşuma gitmişti tabi o zaman iki metreye yakın kar vardı,karsız hali de farklı bi güzelmiş,paylaşım için teşekkürler.Sizde motoru aldınız iyi geziyorsunuz maaşalllah,Allah nazardan saklasın.sorunsuz ve keyifli geziler.

Çok güzel gezi olmuş :cat:
Vallahi karnım açıktı, göveç filan görünce :) afiyet olsun sizlere.

aga güzel gezi olmuş tekerinize sağlık:cat:
Eyvallah kardeş sağolasın :rendeer:

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:35 ----------

Motoru aldığımda dönüşte tavşanlı-domaniç üzerinden inegöl'e inmiştim,harika yerlerdi çok hoşuma gitmişti tabi o zaman iki metreye yakın kar vardı,karsız hali de farklı bi güzelmiş,paylaşım için teşekkürler.Sizde motoru aldınız iyi geziyorsunuz maaşalllah,Allah nazardan saklasın.sorunsuz ve keyifli geziler.
Evet o zamanki topiciğinizi okumuştum sağolun teşekkür ederim. Yolunuz düşerse her zaman beklerim..:rendeer:

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Çok güzel gezi olmuş :cat:
Vallahi karnım açıktı, göveç filan görünce :) afiyet olsun sizlere.
Eyvallah kardeş sağolasın :rendeer:

Abim sana acil bir fotograf makinesi lazım. Sen baya Gezmelerdesin Ama makine çooook kötü bence derhal Güzel bir makine al kendine:wiinkk:

güzel gezi, darısı başımıza:)
Sağol teşekkür ederim :rendeer: inşallah sizlerdende okuruz

---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

Abim sana acil bir fotograf makinesi lazım. Sen baya Gezmelerdesin Ama makine çooook kötü bence derhal Güzel bir makine al kendine:wiinkk:
Benimde aklımda bakalım hayırlısıyla alıcaz iyi bi makine :cat: benim emektar telefon la çekiyorum oda bu kadar oluyor işte :sunny: önümüzdeki Kuşadası gezimde emanette olsa bi dijital makina alıcam artık yanıma :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar