Kısa Günün Kârı Abant Gezisi.. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
elinize tekerinize sağlık şekerim dün bende kurtlanıyordum ne yalan söyleyeyim , adapazarında kırantepe diye bir yer varmış orayı fatihe soracaktım telefondan ,lakin işe daldığım için saatte geçmiş oldu ve vazgeçtim demekki haberim olsaymış sabahtan, uçardım oraya doğru ama davet edilmediğim yere gitmek pek huyum değildir , resimlere daha bakacağım :)

emeginize sağlık güzel bir gezi olmuş motorla hiç nasip olmadı abanta gitmek hayırlısı bakalım

F54

len koca kafalar aferin size bensiz gezdiniz ya helal olsun size
kanka sen bizim kafaların kocaman olduğunu nerden biliyorsun bakalım:p
abisi bi ara bin motora da yol yap öyle istanbul trafiğinde takılıp paslanma yani:queen:

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

elinize tekerinize sağlık şekerim dün bende kurtlanıyordum ne yalan söyleyeyim , adapazarında kırantepe diye bir yer varmış orayı fatihe soracaktım telefondan ,lakin işe daldığım için saatte geçmiş oldu ve vazgeçtim demekki haberim olsaymış sabahtan, uçardım oraya doğru ama davet edilmediğim yere gitmek pek huyum değildir , resimlere daha bakacağım :)
teşekkürler abi evet güzel gezdik...:)
davet olayına gelince yağmur var diye kimse gelmek istemedi ama şans a sadece abant ta birkaç damla attı sonrası hava 10 numara idi:cat:

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

emeginize sağlık güzel bir gezi olmuş motorla hiç nasip olmadı abanta gitmek hayırlısı bakalım
abi teşekkür ederim:)
ama gidipte çok bişey bekleme sadece güzel bi yer başka birşey yok birde unutmadan eğer oraya aç gidersen aç gelirsin yiyecek birşey bulmak zor yolda ki sucuk satan yerlerde yiyip te gitmek iyi olur içerde hem çeşit yok hem pahalı:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar