Ve Bir İlişki Sona Erer

Bende hergün kavga tavır olan tek bizim ilişkimizmi acaba diye düşünüyordum :) demekki Türk kızlarının çoğunda aynı sorun var..

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:55 ----------

lisedeyken maddi imkansızlık olsun yaşımın verdiği toyluk olsun herşey güzel süperdi arabamı aldım otobusle gitmesin biyere diye çok sevdiğim motosikletlerimi sattım sırf onun için motosiklet almıyorum ama yinede fıstık kabuğunu doldurmaycak şeyler yüzünden tartışmak çok koyuyor aldatma yok ihanet yok yalan söyleme yokk eee biz niye tartışıyoruz arkadaş diye atıp tutmaktan saçlarım beyazladı :) 15 tane oldu ya daha yaşım 22 :)

Hepimiz aynı kaderleri paylaşıyoruz.Yaşım 19,abartmıyorum saçım beyazladı.Bence boşver burda yorum okumayı.Şimdi bulunduğun durumu değerlendir.Ne yapamıyodum o varken,şimdi ne yapabilirim de.Ve elinden ne geliyosa özgürce yapabildiğin herşeyi yap.Kafana esen herşeyi kimseye haber,hesap vermeden yap.Özet geçecek olursam kurcalama daha fazla, boşver.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorumlar için herkese teşekkürler
yorumlara bakmak birşeyler kapmak için girdim
bir iki gün yokum ortalarda kendi iç hesaplaşmamı yapayım zaten onun sonrası hayırlısı diyelim

Bahadır kardes sen haklısın sürekli kavga sürekli dövüş bir yere kadar baktın olmuyor oluruna bırakıcaksın
mutlu olmana sevındım nısanlıydın heralde oyle hatırlıyorum

bosanma konusuna değinen savaş abi çok güzel yazmıssın ellerin dert görmesin yorumları okuyorum herseyın farkındayım bu sekılde kavga dovus hergun bır yere kadar ama onsuz nasıl olacak ıste asıl mesele bu
zaman herseyı gosterecek abı ıns senın dedıgın savas abım demıstı lafını en kısa surede soylerım

yorum yazan parmaklara düşünen beyinlere teker teker teşekkür ediyorum
iyiki varsınız arkadaslar

Onsuz nasıl olacak?ne yapacaksın?
süper kolay olacak aslında,
ne yapamadığının değil,neyi yapabildiğinin önemi vardır
sen şimdi milyonlarca evli yada nişanlı,yada kız arkadaşı olan erkekten daha özgürsün.
dilediğin kızla çıkma,dilediğine aşık olma özgürlüğüne sahipsin,
hem çıta bir önceki kızdan daha yüksek olacak,bunu farkettiğinde acaip keyif alacaksın.
ortak beğenilerin,ortak hobilerin,ortak sosyal ortamdan gelen kızlara yönel.
daha uysal,daha varlıklı,daha iyi eğitimli,daha uyumlu,daha güzel kızlara takıl.
elini tuttuğun kız gurur duyduğun kız olmalı.
Mutlaka ama mutlaka hedefini yükselt,hedefini yükseltemezsen gözün arkada kalır

herşey unutuluyor hiç merak etme...yaşın küçükse böyle bi olayı küçük yaşta yaşaman çok iyi..dağıtmanın sapıtmanın çerçevesi daha dar oluyor..ya bir iki ders bırakıyosun o kadar.bi çoğumuz yaşadık, neden diye çok sorduk...bak millet dökülmüş bile..hangisinin umurunda geçmişte yaşadığı acılar, gülerek anlatıyolar...bu yaşadıkların ilerideki ilişkilerin için çok güzel bi tecrübe...

bu konularda hiç tecrübeli değilim, o yüzden diyebileceğim tek şey ; Hayatın karşısında dimdik durmaya bak,hiçbir şey olmamış gibi gülümsemeye devam et hayata inat. Allah sabır versin :salut:

böyle durumlarda ilaç gibi gelir

http://www.sarki-sozleri.net/can-yucel-baglanmayacaksin

evrendeki tek ve mükemmel kadın ayrıldığın değil... ilişkiniz ne düzeydeidi yazdıklarından tam çıkaramadım ama bazen sevgili olmak sigara alkol gibi bir alışkanlık olup çıkıyor (eğer durum bahsettiğiniz gibiyse) . ayrıldıkdan sonrada tek özlediğiniz ve üzüldüğünüz şey bunca zamanki alışkanlığınızdan birden bire kopmanız.

ama tabii birde şu var bu belki ilişkinizde yeni bir başlangıçta olabilir. birgün başka yerde başka zamanda karşılaşır sakin kafayla sorunları enine boyuna konuşur karara varır ve daha iyi bir ilişkiyede başlayabilirsiniz.

not: 2. durum çok iyimser olduğunu düşünüyorum. onlarca kadın sevdim onlarca kadın beni sevdi arkadaş olduk sevgili olduk ama değişmeyen tek şey oldu huylu huyundan vazgeçmedi..

not2: eğer ilişkinin bitmemesi için yapabileceğin herşeyi yapmışsan bir daha barışmak hatta arkadaş olmak için bile çaba gösterme bırak isterse kendisi gelsin. ama eğer yapabileceğin bir şey olupda zamanında yapmadığın birşeyde varsa oturup sakin kafayla konuşun kavga etmeden birbirinizi kırmadan.

not3: kafanda bunları düşünürken sakın motosiklet kullanma. gerekirse sağa çek motorunu yıka temizle ozamana kadar düşüneceğini düşün öyle sürmeye devam et. allah korusun bir ayrılık yüzünden seni kaybetmek istemeyiz...

arkadasım sana benden guzel bır ornek .. 15 yıllık ılıskımı maddı durumum bozuldu dıye nısanlım nısanı attı ben oyle dusunuyorum nedenını .. 6 ay sonra esımle tanıstım ve evlendım suan 9 yasında allah bagıslarsa kızım var ..
hıc bır ılıskı aıleden onemlı degıldır bunu unutma ..

-------erdal bakkal mode on-----------

arkadaş ne dertli bir forummuşuz biz hep bir gam hep bir keder...

bana bakın, bu kalpleri kıranların annesi babası ölsün! hadi bakalım, hadi... hadi ben söyledim söyleyeceğimi! bi daha kırın da görelim!

-------erdal bakkal mode off----------

mt kırık kalpler mi açsam ne yapsam?

dostum kısaça o senden bıkmış sende ondan, bıkmış derken sevıosunuz elbet ama uzun ilişkilerde böle şeler normal sadeçe biraz ara verin ve birbirinizi özleiinn,ikinizde hatalarınızı kabul edip biribirinize mantıklı şekilde yaklaşırsınız... ama eğer kızda varsa sadeçe sorunn o kızın bildiği birşey var dostum eğer senden ayrılmak istıosa o kızın bildiği bişi var....... şunu dene neden birrbirimize böle dawranıoruz de hiç bir zaman unutma kızlar inatçıdır dostum o yüzden ilk önçe hatalarını kabul ettiğini söle sonra oda geri adım ataçaktır ha baktın atmıor hiç üzülme hemde hiç o kız başka arayışlar içinde olabilir bu bi yeni sewgili olur yada belki bulmuştur hoşlandığı biri vardır olmaz deme olur kardeşim...

Önemli Not : Kız senden kesin ayrılmak istıosa kesinse hiç çıkar yolun yoksa sakın ama sakın kıza neden lütfen böle olmasın gibi şeyler deme sakın... Sadeçe (tamam bb) de bak sana çok çiddi sölüorum bu kadar yaşadığınız şeyden sonra ona sadeçe tamam bb yazman okadar koyaçaktırki anlatamam... :joker:

En son 6.sınıfta bi kız arkadasım oldu 3 sene cıktım .... Vs cok dandik bi sebebden dolayı ayrıldık o zman bu zmandır Yasım 17 lise 3 e gidiyorum biticek neredeyse belki daha küçügüm gözünüzde ama o zman kendime söz verdim asla bidaha diye kız yokmu cok ama bende yok istemiyorum niye mutlulugumu bozayımki gerek varmı yok baglı kalmaya gerek varmı yok tek dostum cüzdanımdır alırım cüzdanımı cıkarım dostlarım ailem yeterde artar bana.. !!

Onsuz nasıl olacak?ne yapacaksın?
süper kolay olacak aslında,
ne yapamadığının değil,neyi yapabildiğinin önemi vardır
sen şimdi milyonlarca evli yada nişanlı,yada kız arkadaşı olan erkekten daha özgürsün.
dilediğin kızla çıkma,dilediğine aşık olma özgürlüğüne sahipsin,
hem çıta bir önceki kızdan daha yüksek olacak,bunu farkettiğinde acaip keyif alacaksın.
ortak beğenilerin,ortak hobilerin,ortak sosyal ortamdan gelen kızlara yönel.
daha uysal,daha varlıklı,daha iyi eğitimli,daha uyumlu,daha güzel kızlara takıl.
elini tuttuğun kız gurur duyduğun kız olmalı.
Mutlaka ama mutlaka hedefini yükselt,hedefini yükseltemezsen gözün arkada kalır

Bu güzelmiş savaş abi :p
Kendime pay çıkarsam bizimkisi ne der acaba :pl:

Hiçkimse vazgeçilmez değildir kardeşim. Aynısını bende yaşadım sonuç ne sana söyliyim.

O: Evlendi belki de çocuğu olmuştur.
Ben: Başka bir limanda yeni bir yol arkadaşı buldum. Hemde eskisinden de iyisini...

motosiklet adı verilen mekaink bir aletin sebep olduğu bir platformdan böyşesine duygu yoğun bir hadise paylaştığına göre dardasın baya demek
kimsenin faydası olmaz sana

zor işin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sosyal olmak şifre bu ;) Ve ŞANS...

modern imkanlar, sosyal olabilmeyi sağlıyor.
25-30 yıl önce sosyal olabilmek ne kelime ,bir kızla tanışabilmek,arkadaşlık teklif edebilmek mucize gibi bir şeydi.
eğer okul işyeri ya da mahalle gibi ortak mekanlar yoksa fazla bir yöntem yoktu tanışabilmek icin,
hadi tanıştın,nasıl görüşeceksin?
evlerin hemen hiç birinde telefon bile yok,tek çare mahalledeki bir ufaklıktan kıza mektup göndermek.
zaten" En güzel aşk mektupları,kız tavlama sanatı" gibi sosyal faydası büyük olan kitapların best-sellers olduğu dönemler.
hadi kızı bir şekilde tavladın,oturup konuşmak bile zor,hele taşrada çok zor,en büyük ilçelerde bile üç beş pastane dışında bir yerde buluşamazsın.
Müzik bile bol değil şimdiki gibi, Orhan baba,Ümit Besen,Ferdi Özbeğen,Ferdi Tayfur a boğulup kalırdı insan.
Nice koçyiğitler pencerenin perdesini aralayanp yarin zülüfünü görecek diye köşe başlarında telef olurdu beklemekten.
Şimdi öyle mi?
sosyal medya var,anlık haberleşme imkanları var,sabaha karşı bile sms-mms gönderebilirsin.ilişkisi var mı?
kim boşta kim sahipli,kim kederli,kim keyifli bilirsin.
sosyal medyanın vitrin özelliğinden yararlanıp en güzel yönlerini karşı cinse sunma,kendini beğendirme imkanına sahipsiniz.
klavyesi sağlam,kafası azıcık çalışan,birazcık yırtık gençler icin bal arısı gibi her çiçekten bal almak mümkün,
sosyal medya sayesinde zahmetsizce kendi şansınızı katlayabilirsiniz.
bu bolluğa rağmen hala bir kız icin üzülüyorsanız abiniz olarak size" yuh"demek gerekiyor bütün samimiyetimle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Bu güzelmiş savaş abi :p
Kendime pay çıkarsam bizimkisi ne der acaba :pl:
her payın bedeli vardır,bedelini ödeyen en büyük paya sahip olur :)

Ben de bir gün bu tarz bir şey yaşadım ama sonra kafama dank etti.

Kezban(Türk kızı) değer verilmeyecek bir yaşam formudur.(İstisnalar tabiki var ama kaideyi bozmaz).
Yeni nesil Türk kızlarına örnek: http://kezbanhunter.blogspot.com/

Bir süre sonra durumuna alışırsın fakat bundan sonra bu işlere hiç bulaşma.Git hayatını yaşa, kendine odaklan biraz.

Bu konularda ki felsefen "Gel-Git(Tekme)-Sıradaki" olmalı :)

Demem o ki hiç bir zaman kendini kaptırma ki bu tarz bir durumla bir daha karşılaşmazsın.

daha öncesinden Rus kız arkadaşım da oldu Leton da
hepsinde ortak özellikler var
mesela rus yalan soyluyordu sureklı aglıyordu dayanamıyordum
leton otorıte kurmaya calısıyordu kuramadı gercı oyle gectı gıttı
bu hepsınden farklı
cok ıyı guzel ama sureklı hersey ıstedıgı gıbı olsun ıstıyor
olaya tek acıdan bakıyor
bekledıgı cevabı alamayınca trıpler, ses yukseltmeler, tartısmalar baslıyor
bılıyorum cok sevıyor bende sevıyorum ama olmuyor

ınsan dusunuyor neden guzel gıden bır ılıskı sacma bır neden ıltıfat etmedın lafından dolayı bıtsın kı ? neden umdugunu duyamayınca problem yasansın kı ?

ben problemın kendımde olan kısmını bılıyorum
karsımdakı kım olursa olsun agresıf konusunca tepem atıyor
ben hıcbır kız ıcın kavga etmedım gerek duymadım ama onun ıcın ettım
o benı sısenın acılmayan kapagını acmak yerıne deldım dıye suclanırken sınırımden kapıya yumruk attım kolum gırdı dıkıs atıldı
baska zaman kapı kasasına vurdum ıcıne goctu
duvara vurdum motor kullanamadım bır sure elım agrıdı
sureklı kendıme zarar verıyorum kı ben hıc boyle bırı degılım

karsımdakı ufak olayı buyutunce ben tepkı gosterıyorum sonrasında ses yukselttıgım ıcın duvar yumrukladıgım ıcın ben suclu oluyorum anlayamıyorum neden neden

ılk mesajdan sonra bır kere daha denemeye karar verdık ama olmuyor, huylu huyundan vazgecmıyor

Bir kızın bunlara değmeyeceğini anlarsın yakında. İnşallah fazla zarar almadan olur bu. Daima başın dik olucaksın kızlara karşı. Zaaflarını belli etmiceksin. Bu varlıklar karşılıksız sevmez. Asla ailen gibi olmaz. Bunu unutmamanı tavsiye ederim. Yeni trend ben en güzelim, ben en akıllıyım edalarında takılmak... Sen de öyle olacaksın. Hep duygusal düşünürsen zarar görürsün. Kafayı ve mantığı da kullan. Çok samimi yazdım bunları keşke dikkate alsan :)

Sevgiler, Saygılar

bu hafta sonundan itibaren sinavlari atlatayim dediklerinizi uygulayacagim ilk motoru yikar adam bulursam gezerim ardindan duruma gore

herseyi goze aldim suan

Nereden okudum ben bu konuyu resmen hepiniz birbirinizin yaralarını deşmişsiniz...

Lütfen yapmayın böyle.Konuyuda okudum resmen içim cızz etti...

Hani acı olan yaşanmışlıklar var ama daha da kötüsü bazı nedenlerden dolayı yaşanılamamışlıklar var ki onlar daha da kötü üst üste başka kızlar tarafından reddedilmek vs.... Aman tuz basmayın yarama :salut:
Arkadaşlar haklı biz erkekler nedense odun muamelesi görsekte olaya fazla duygusal bakıyoruz.(Artık hem odun hem duygusal nasıl olunuyorsa) Biraz mantık biraz kafayı kullanmak gerek ama insan aşıksa beyin işlevini pek sağlıklı yerine getiremiyor buda ayrı konu...
En güzel taktik hani benimsemek istiyorum bu taktiği ama hem yüreğim hem midem el vermiyor...
Nedir bu taktik vur-kaç taktiği her gece vurucan sabaha kaçıcan :mrgreen: hani kimileri hakikaten hakediyor.Hiç bir insan başka bir insana paçavra muamelesi yapmamalı ama ülkemin kızlarının doğuştan gelen süründürme konusunda acayip bir yetenekleri var yada bunu bir mağrifet sanıyorlar o kısmını bilemiyorum...
Hani benimde şu an içinde bulunduğum acı çekme durumum varmı var hafifliyormu o çekilen acı yok hala hafiflemedi her nefes alışta insanın içi yanarmı benim yanıyor bişey değil hasta olucam bişeyler gelicek başıma diye korkmuyorda değilim...Ama çaresi ne yeni insanlar tanımak sohbet etmek ayaküstü bile olsa çok iyi gelir...Yapmadığın yeni şeyler yapmak yeni yerler keşfetmek vs...(kısacası monoton yaşamdan elinden geldiğince uzaklaşabilmek)
Ha bana dersen sen yapabiliyormusun diye yok yapamıyorum içime kapanık bir tipim yırtık biride değilim zaten yırtık olan apaçi kardeşliği götürüyor zaten Hani tipe baksan tip değil oturmasını kalkmasını adam gibi konuşmasını bile bilmiyenler işi götürüyor :jocolor:
Kısadan tavsiyem konusunu açma hiç konuşma komedi filmleri izle bol bol gülmeye gülümsemeye , olumlu tarafından bakmaya çalış.

Ayrıca bir arkadaşımın bir sözü vardı hala aklıma geldikçe içime su serper...''Hiç bir zaman elde edemediklerin için üzülme,hayıflanma her zaman elindekilerin kıymetini bil canın sıkıldıkça sahip olduklarını tek tek say sahip oldukların için şükret ayrıca merak etme elindekiler saydıkça eksilmez aksine değerlenir '' demişti...

Bu ne ya akşam akşam içimi döktürdünüz bana oğlum getir ordan bi 70 lik ::cheeeeer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar