Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorun hayırlı uğurlu olsun bol kmler dilerim :)[/QUOTE]
Eyvallah Korayım sağolasın :rendeer: Arkadaşlar devir saatinden problem yaşayan oldumu hiç aranızda :silent: dün yoldan geldim bu gün sabah bi baktım devir saati 2000 devrin üzerine çıkmıyo:silent: kulaktan dolma yorumlar arasında neler var neler motür şarj etmiyodur diyen bile var :mrgreen: sizce neden olurki? elektroniktir bunların devir saati saat bozulmuştur diyenleri makul buldum sadece :sunny:

motorun hayırlı uğurlu olsun bol kmler dilerim :)
Eyvallah Korayım sağolasın :rendeer: Arkadaşlar devir saatinden problem yaşayan oldumu hiç aranızda :silent: dün yoldan geldim bu gün sabah bi baktım devir saati 2000 devrin üzerine çıkmıyo:silent: kulaktan dolma yorumlar arasında neler var neler motür şarj etmiyodur diyen bile var :mrgreen: sizce neden olurki? elektroniktir bunların devir saati saat bozulmuştur diyenleri makul buldum sadece :sunny:
Şöyle bi yoklayınca göstergenin arka panelini çıkardığın vakit devir saatinin arkasındaki 2 vida var onlar bazen gevşek olabiliyor sıkabilirsin belki fayda eder,ama dediğin gibi elektronik sonuçta.

ulem '' inşaatçı malası '' yeni lastiklerin hayırlı olsun..Güzelmiş hoşuma gitti.. güle güle kullan, morgül ...:queen:

günaydın millet :wiinkk: :thumleft: :silent: :santa: :queen: :pr: :pl::cat: :flower: vs.

F54

beyler günaydın:bestmt:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Fatih'im bilinçaltımda bu tür kelepçe kalmış garajımda olduğuna dair,ne tür fantezi yaşamışsam artık kelepçe falan :p
Yarın garajı kurcalarım bakarım bulursam sana haber veririm
tşk ederim carlos dediğim kriterleri taşıyordur umarım nereye takacağımı anlamışsındır umarım ön cam için ayak yapılacak ve o kelepçelerle direksiyona bağlanacak yolda 180 yaparken esnemeyecek sağlamlıkta olmalı:p

beyler günaydın:bestmt:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

tşk ederim carlos dediğim kriterleri taşıyordur umarım nereye takacağımı anlamışsındır umarım ön cam için ayak yapılacak ve o kelepçelerle direksiyona bağlanacak yolda 180 yaparken esnemeyecek sağlamlıkta olmalı:p
sana resmini attığım ön camı alsana olum mıs gibi tipi var

yok kanka voyvodanın kazığı gibi semsert kanka öne de mislen takıcam takım gibi dursun hahaha kanka sen de al diyebilirim ama sen ucuz lastik takmazsin sürekli pistlerde yarışıyorsun ya sana mislenden başka lastik dayanmaz:)

yok kanka voyvodanın kazığı gibi semsert kanka öne de mislen takıcam takım gibi dursun hahaha kanka sen de al diyebilirim ama sen ucuz lastik takmazsin sürekli pistlerde yarışıyorsun ya sana mislenden başka lastik dayanmaz:)

kanka ben hep mişlen taktım beyaa :) ondan da memnunum.. heyacan aramaya gerek yok.. lastik sürekli değişen bişey değil..o yüzden iyisini alırım..
bugün buji, hava filtresi ve yağ alacağım.. fiyatlarını biliyormusun h. filtresi ile bujinin

@F54
Dostum az önce garajı altını üstüne getirdim ama maalesef senin istediğin tarzda kelepçe bulamadım sadece şu tesisatçıların kullandığı vida ile sıkılabilen demir kelepçe tarzı birşey buldum bilmiyorum işine yarar mı ?

6svut.jpg

Mososiklet ile son günüm bu arada malum sezon açıldı bodrum beni bekler,ingilizler,ruslar,barlar sokağı falan :bounce:
Ayrılığımızı bir şişe viski ve çükilata ile kutluyorum :) Tekeriniz düz bassın :wiinkk:

6svy1.jpg

F54

@F54
Dostum az önce garajı altını üstüne getirdim ama maalesef senin istediğin tarzda kelepçe bulamadım sadece şu tesisatçıların kullandığı vida ile sıkılabilen demir kelepçe tarzı birşey buldum bilmiyorum işine yarar mı ?

http://b1205.hizliresim.com/x/u/6svut.jpg

Mososiklet ile son günüm bu arada malum sezon açıldı bodrum beni bekler,ingilizler,ruslar,barlar sokağı falan :bounce:
Ayrılığımızı bir şişe viski ve çükilata ile kutluyorum :) Tekeriniz düz bassın :wiinkk:

http://b1205.hizliresim.com/x/u/6svy1.jpg
saol kanka düşünmen yeter
bu sene bodrum da kapını çalacağım kısmet olursa bi şişe viski çikolata ve rus nataşalar la bir şekil yaparız artık birlikte:cherry:

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

sana resmini attığım ön camı alsana olum mıs gibi tipi var
kanka ben hayalleriyle yaşayan bi adamım olacaksa istediğim olsun olmayacaksa hiç olmasın ama istediğim cam ı yapmaya az kaldı eğer o kelepçeleri ayarlarsam o iş tamam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar