Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

rica ederim, direk ön cene tarafından takıyorsun iterek geçmeli sertçe bastır şak diye geçiyor, evde olsam resim çeker gösterirdim çok basit ya direk ittiriyorsun geçiyor ;) vizörün kilit sisteminide çözmediysen eğer 3 farklı ayarı var aşağı indirirsen yarım cm kadar vizörü aralıyor alttan hava girsin diye , ortaya getirirsen tam kapalı oluyor ve kilitlenmemiş olduğu için istediğin zaman açabiliyorsun, en üste getirirsen vizörü kilitler uzun yolda aşırı rüzgarda açılmasın diye.

Teşekkür ederim tekrar'dan. O iterek geçireceğim tarafı bulamadım :). Neyse yordum seni. Bana bu sineklik konusun da müsait bir zamanın da yardımcı olursan çok sevinirim. Konunun kirlenmemesi amacıyla p.m yolu ile haberleşiriz. Kendine iyi bak.. :)

Teşekkür ederim tekrar'dan. O iterek geçireceğim tarafı bulamadım :). Neyse yordum seni. Bana bu sineklik konusun da müsait bir zamanın da yardımcı olursan çok sevinirim. Konunun kirlenmemesi amacıyla p.m yolu ile haberleşiriz. Kendine iyi bak.. :)

rica ederim dostum, biz burada ne için varız ;) her türlü yardımcı olmaya çalışırım, bende daha almadım motorumu kısmetse önümüzdeki hafta ptesi veya çarşamba gelecek bayiye. eve gidince videoya çekerim buraya koyarım nasıl takıldığını ;)

20120523233755.jpg

20120523233905.jpg

20120523234020.jpg

20120523233948.jpg

şimdi bu parçayı eline al ve tam orta noktasındaki çentiğin üstünde ok amblemi var göreceksin onu tam çene kısmının ortasına getir ve çeneye kaplı olan deri parçası ile lastik arasından içeri doğru bastır, ortayı içeri sabitledikten sonra diğer kenarlarıda yavaş yavaş içeri doğru it , sinekliğin 2 ucuda içeri tam oturduğunda çıt diye bi ses gelecek oturduğu anlamında, geçmiş olsun güle güle kullan :)

Valla süper adamsın hee. Allah razı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Ben onu nerelere takmaya çalışıyordum bir anlatsam... Susuyorum :p

@wolrath killer geldi mi senin?

ben bu çift odalıyı çok sevdim eski egzoz gibi boş bağırmıyor yüksek süratlerde otobanda felan hiç başağrısı yapmadı digeri ile 80km gittim geldim kafama ağrılar girmişti :)

Benimde xr1000'e aynalı yada siyah vizor almak istiyorumda vizor fiyatları almış başını gidiyo :pl::pl::pl:

Benimde xr1000'e aynalı yada siyah vizor almak istiyorumda vizor fiyatları almış başını gidiyo :pl::pl::pl:

200 TL civarların da güvenlik testinden 5 yıldız almış Nitro Aikido gibi kasklar varken, bir vizöre bu parayı vermek biraz garipsenebilir. Ben garipsenmeyi seçtim ve XR 1100 Spectra Silver Vizör sipariş ettim biraz önce. Daha sonra kask üzerinde görüntüleri paylaşırım.

Sağlıcakla kalın, iyi geceler herkese.

200 TL civarların da güvenlik testinden 5 yıldız almış Nitro Aikido gibi kasklar varken, bir vizöre bu parayı vermek biraz garipsenebilir. Ben garipsenmeyi seçtim ve XR 1100 Spectra Silver Vizör sipariş ettim biraz önce. Daha sonra kask üzerinde görüntüleri paylaşırım.

hayırlı olsun soner :)

@wolrath killer geldi mi senin?

ben bu çift odalıyı çok sevdim eski egzoz gibi boş bağırmıyor yüksek süratlerde otobanda felan hiç başağrısı yapmadı digeri ile 80km gittim geldim kafama ağrılar girmişti :)

yok gelmeyecek.yerınde yaptıracagım.ıstedıgım ton olana kadar uc kısmını degıstırecek :)

sevındım senın adına.ılk jenerasyonlar dusuk suratte cok zevklı ama uzun yolda sahıbıne bıle kufur ettırır :D

Ben o netteki testlere pek güvenmiyorum çogu bilindik markaların yıldız testleri hep düşük bu testleri yapan ülkenin üretimi olan kasklar ise hep 5 yıldız.
Birde yüksek süratlerde konfor önemli bundan önce Lazer Vertigo kaskım vardı 120'den sonra ugultu ve rüzgarda dans ediyorduk :)
Shoei'de o sorun yok kapat vizörü dışarıyla bağlantıyı kes :)
hayırlı olsun soner :)

yok gelmeyecek.yerınde yaptıracagım.ıstedıgım ton olana kadar uc kısmını degıstırecek :)

sevındım senın adına.ılk jenerasyonlar dusuk suratte cok zevklı ama uzun yolda sahıbıne bıle kufur ettırır :D
Teşekkürler.Alt devirler special crosslar gibi bildigin crf450 :D

Ben o netteki testlere pek güvenmiyorum çogu bilindik markaların yıldız testleri hep düşük bu testleri yapan ülkenin üretimi olan kasklar ise hep 5 yıldız.
Birde yüksek süratlerde konfor önemli bundan önce Lazer Vertigo kaskım vardı 120'den sonra ugultu ve rüzgarda dans ediyorduk :)
Shoei'de o sorun yok kapat vizörü dışarıyla bağlantıyı kes :)

Sharp testlerine tamamen güvenebilirsin. Sharp İngiliz ulaştırma bakanlığına bağlı resmi bir kuruluş. Özel bir şirket değil yani. Kasklar arasında ki uçurum fiyat farkları, güvenlikleri dışında konfor, görsellik ve rüzgar direnci gibi farklılıklarından büyüyor.

Kısacası otomobil de e-ncap neyse, kasklarda da sharp odur :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Arkadaşlar bir kaç gündür uzun yol için tulum almayı düşünüyordum. Uzun bir araştırma sonrasın da Furygan tulumları hakkında olumlu yorumlar okudum. Hatta deri kalitesinin dainese ve alpinestar dan daha iyi olduğunu iddaa edenler var. Tam korumalara ve geyik derisine sahip bu tulumu almaya karar verdim. Izdırap olmaması ve ayrı ayrı kullanabilme olnağı açısından iki parça olarak sipariş ettim. Fiyat konusuna gelirsek, deri ceket fiyatına tulum aldım diyebilirim. Daha sonra görüşlerimi aktarırım bu konu da. İlgilenen olursa diye aşağıda linkini paylaşıyorum. Şu anda kampanya da olduğunu unutmayalım.

http://www.motoplus.com.tr/urun/10650514326/Furygan-Prime-Combi-Seperable-Suit

353cne9.jpg
2qia7x4.jpg

Fiyat çok çok iyi o paralara sadece mont alınabiliyor bu kalitede.

Şu sharp testlerine bi bakıyım tekrar o zaman :)

Sharp testlerine tamamen güvenebilirsin. Sharp İngiliz ulaştırma bakanlığına bağlı resmi bir kuruluş. Özel bir şirket değil yani. Kasklar arasında ki uçurum fiyat farkları, güvenlikleri dışında konfor, görsellik ve rüzgar direnci gibi farklılıklarından büyüyor.

Kısacası otomobil de e-ncap neyse, kasklarda da sharp odur :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Arkadaşlar bir kaç gündür uzun yol için tulum almayı düşünüyordum. Uzun bir araştırma sonrasın da Furygan tulumları hakkında olumlu yorumlar okudum. Hatta deri kalitesinin dainese ve alpinestar dan daha iyi olduğunu iddaa edenler var. Tam korumalara ve geyik derisine sahip bu tulumu almaya karar verdim. Izdırap olmaması ve ayrı ayrı kullanabilme olnağı açısından iki parça olarak sipariş ettim. Fiyat konusuna gelirsek, deri ceket fiyatına tulum aldım diyebilirim. Daha sonra görüşlerimi aktarırım bu konu da. İlgilenen olursa diye aşağıda linkini paylaşıyorum. Şu anda kampanya da olduğunu unutmayalım.

http://www.motoplus.com.tr/urun/10650514326/Furygan-Prime-Combi-Seperable-Suit

http://i48.tinypic.com/353cne9.jpg http://i46.tinypic.com/2qia7x4.jpg
100tl verelim 4 yıldızlı ls2 alalım ozm hiç urasmıyalım ama gel gelelim otestlerde fiyatıda işini çine katığı için doğru bi yıldız derecesi yok ne zmn fiyatla bağlantılı derecelendirmeyi bırakır ozmn güvenirim şimdi sacma geliyor ls2 4 yıldızsa öpmüşüm agv yi shoei yi marushini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar