Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese selamlar sevgili drift kullanıcısı arkadaşlarım :)
bugün itibari ile plakam ve ruhsatım çıktığından MONDİAL MR250 DESTRO ya terfii etmiş bulunuyorum :)
ama konularınızı ve paylaşımlarınızı takip etmeye ve bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya devam edeceğim :)
hepinize kazasız sürüşler dilerim :)
tekeriniz düz bassın :)

bugün itibari ile plakam ve ruhsatım çıktığından MONDİAL MR250 DESTRO ya terfii etmiş bulunuyorum :)
ama konularınızı ve paylaşımlarınızı takip etmeye ve bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya devam edeceğim :)

Hayırlı uğurlu olsun dikkatli sür :)

hayırlı olsun eray en kısa zamanda resim video vs bilimum materyalleri senden bekliyoruz :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

biraz paylaşım yapalım :) video da var

View My Video

Eee artık yeni motorunun resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hadi hayırlı olsun ;) foto, video, yakıt sarfiyat bilgisi ve rodaj bitimi de son hız videosu bekliyoruz :D

çok işin var bi an önce başla :)

şaka bi tarafa kazasız, korumalıklı, dikkatli ve keyifli sürüşler ;)

bugün motoruma subap ayarı yapıldı..
hava ayarı yapıldı..
ön firen ayarlandı.
arka çanta demri egikti yenisi takıldı..
subap ayarından sonra motorun performansı çok güzel oldu kalkışlar falan çok güzel hızıda arttı..
titreşim baslamıştı oda kesildi.

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

biraz pasta cila ..
6gsw7.jpg

6gsyh.jpg

6gt0y.jpg

yıkadıktan sonra motor ışıl ışıl olmuş, yalnız motoru bu şekilde yıkamak iyi değildir diye biliyorum, hem köpük hertarafa bulaşmış hemde tazyikli su !

yıkadıktan sonra motor ışıl ışıl olmuş, yalnız motoru bu şekilde yıkamak iyi değildir diye biliyorum, hem köpük hertarafa bulaşmış hemde tazyikli su !
bende yıkadım bugün motoru ama tanzikli su ile dedil hortumlar..sünderlede bol köpüklee..
yaglarını söktümm.
cilaladım cillp gibi oldu .

selam kardeş motosikletindeki lastiklerden bende aldım daha yeni taktim nasıl memnunmusun yol tutusu felan .bırde sanki motorda hızı dusurdu sendede oldumu bilgi verırsen sevinırım

selam kardeş motosikletindeki lastiklerden bende aldım daha yeni taktim nasıl memnunmusun yol tutusu felan .bırde sanki motorda hızı dusurdu sendede oldumu bilgi verırsen sevinırım
ben tekerlerden çok memnun um..evet hızı düsürüyo ama ben bu lastikle 140 gördüm 2 kişi..
arkadasım hız aca 5 en fazla 10 km etkiler.. oda bence bişi deil..dişli oldugu çin düsürmesi normaldir..
ama güvenlik herzaman daha önemli onun için hız düsmesi okadar önemli deil lastikler yere saglam tutunsunda..
lastikler suan yeni biraz aşınsın ozaman daha keyfli olur..
hem hız düsmede kalkıyo ortadan

evet benim motor 120göruyordu lastiklerden sonra 110 nu gecıremedım ama dedıgın gıbı yol tutusu daha önemli benım motor kanuni windy 150 ancak okadar gıdıyorsenın motordan benım kankada var gidiyor masaallah

bu arada plaka ruhsat çıktı, şimdi vergi dairesine gidip plakayı söyleyerek motorlu taşıt vergisi mi ödemek gerekiyor arkadaşlar?

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ilk izlenimlerimi aktarayım hemen :)
motor driftten sonra hyundai getz den bmw M3 e binmişim gibi oldum :p yani kalkarken insanı geriye yaslıyo :)
motor rodaj da olduğu için son hız hızlanma ve yakıt sarfiyatı hakkında bilgi ne yazık ki veremeyeceğim rodajdan sonra paylaşırım ama şunu belirteyim drift ile 5000 devirde 5. viteste 80 km/h ile giderken destroda 4500 devirde 90 km/h görüyo (rodajda olduğum için 5000 deviri geçmiyorum)
titreşim var ama rodajdan kaynaklandığını düşünüyorum inşallah yanılmam.
arka fren pedalı biraz kısa yapıldığı için az bişey uğraştırıyo :pale:
şimdilik aktaracaklarım bu kadar dün akşam yağmura yakalandığım için kirlendi motor yıkayıp fotoları koyarım inşallah :)
son olarak şunu söylemek istiyorum... motorun sesi muhteşeeemmmmmmm :queen:

Masallah kardesim ilk izlenim ancak bu kadar anlatilir
sadece yakit kaldi oda rodaj bitince artik keyifli surusler

erayyy..hayırlı ugurlu olsun...
hayırlısı ile kavustun motorunaa.
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın insallh..
140 görürmü 140 :))
geçebilirsinmi beni :))

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

eray bu arada benim arkadas senin drifti öyle bir yıkamış öyle bir temizlemişki görünce şok oldum..
yag temizleyici ile bütün altındaki yaglari igne ile temizlemis nerdeyse..1 kutu yag temizleyici bitirmis ama
motorda tırnak kadar yagdır pisliktir bulamassın..aynı sıfır gibi..
çocuk motora güzel bakıo ...
dedim bunu su haliyle 2500 liraya okutursun dedi :))

bugün motoruma subap ayarı yapıldı..
hava ayarı yapıldı..
ön firen ayarlandı.
arka çanta demri egikti yenisi takıldı..
subap ayarından sonra motorun performansı çok güzel oldu kalkışlar falan çok güzel hızıda arttı..
titreşim baslamıştı oda kesildi.

Ümit motorun güzelmiş beğendim doğrusu. Peki bu subap ayarı, hava ayarı vs ne kadar tuttu acaba. (Bedeli)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar