Arkadaşlar hangi marka hangi tip buji önerirsiniz? İridyum bujilerin bir espirisi var mı?
Fatih abi senin ön cam projen için bi procem var:
senin gidona takacağın cam tutma demirlerini otomobil bagaj hidroliğinden yapsana.
düşünsene ihtiyacına göre camını indirip kaldırabilirsin.
ben elektrilk motoru ve vidalı senkromeçli bir şey düşünüyordum ama hidrolik daha mantıklı.
motora yapacağım son 10 şeyden biri de bu olacak.
90 km gezdim. tam boğazdaki benzinden itibaren şu an gösterge tam dolu çizgisinin üzerinde.
motor jiklesiz çalışmıyor.
kendime not:
sınavlarım bi geçsin motorla bir gün uğraşıp tüm işini bitireceğim. 10 şey yapacağım motora. 1. ön kafayı söküp ek elektrik tesisatını elden geçireceğim ki bugün yarı işini bitirdim. 2. sisler kötü gözüküyor. sislerin etrafına tampon modifiyesinde kullanılan aluminyum korumalıktan parça yapacağım. 3. anfi kartını gösterge üstüne sabitleyip kartın etrafına Koray abi'ninki gibi sac yapacağım ama plastikten kesip biçip yapacağım. 4. ön cama Fatih abi'ye dediğim hidrolikten koyup araya iç lastik koyup ses yapmasını önleyeceğim. 5. mp3 çalarımın ses ayar düğmesini aynaya bağlayacağım. 6. 32 litrelik küçük çanta plakalığın oraya yan demirlerden tutturduğum plakaya sabitlenip eski cox 52 litrelik çantamı da normal topcase yerine koyacağım. yan çantalara fitil çekilip çantalar ve yan çantalar tekrar boyanacak. 7. yolcu ayaklığı uzatılacak 8. çantalara sinyal stop led döşenecek 9. lastikler değişecek 10. telefonu hoparlörün üstüne sabitleyebileceğim şekilde büyükçe bir telefon tutucu bulacağım. çakmaklık için usb çıkışlı adaptör alıp gerekli kabloları oraya taşıyacağım.
sanırım bunları yapmam bi günümü alır... çantalar bayağı uğraştıracak...
maximum bu nasıl bak bakım olur mu motora?
www.sahibinden.com/ilan/alisveris-c...-bluetooth-hoparlor-handsfree-62880728/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
milletin uyku saatinde yazıyorsun tosunum![]()
koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim varama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
o amortisörler hep açık durur istediğın zaman kaldırıp indirme yapamazsın kı?!
selamın aleyküm minnoşlar :queen:![]()
koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim varama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka
![]()

arkadaşlar benim 96 titanın esgozu tabanca gibi patlıyo :sunny: açıkçası çok hoşuma gidiyo. Bazen bilerek yapıyom. Kedi,köpek korkutmak içinl: burda bazı ybr lerinde eksozunun tabanca gibi patladığını gördüm orjinal eksozu ile. Varmı aranızda eksoz patlatan? Pelüş? Ekmek arası? Diğer arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar acaba ESD lerin deposu 2008 modellere uyarmı? herkese iyi akşamlar dilerim
ybr yi patlatmadım daha ama çinli motorün egzoz patlıyordu vitesteyken hızlanıp kontağı kapatıp gazı köklüyordum sonra kontağı açınca resmen ateş atıyordu egzoz tabi birde patttt ediyordu :flower:arkadaşlar benim 96 titanın esgozu tabanca gibi patlıyo :sunny: açıkçası çok hoşuma gidiyo. Bazen bilerek yapıyom. Kedi,köpek korkutmak içinl: burda bazı ybr lerinde eksozunun tabanca gibi patladığını gördüm orjinal eksozu ile. Varmı aranızda eksoz patlatan? Pelüş? Ekmek arası? Diğer arkadaşlar?
İsteyerek kontaktan yapabiliyorum. İstem dışı olarak devirli kullanımda gaz açıp kaparken arada gümlüyor. eksozumda açık değil. Orjinal. Bitane orjinal eksozlu ybr patlattı. Ama eksozun içi oynanmış olabilir. Oda tabanca gibi patlatıyodu.ybr yi patlatmadım daha ama çinli motorün egzoz patlıyordu vitesteyken hızlanıp kontağı kapatıp gazı köklüyordum sonra kontağı açınca resmen ateş atıyordu egzoz tabi birde patttt ediyordu :flower:
elektrik almadığım motorların sübaplarını ellemem ben.hondanın kendini bozduğunu hemen hemen her konuda bende söylerim. Cbf 150 ve cb 125 titanın yarısı bile olamaz. Sağlamlık, kalite,sorunsuzluk bakımından. Ybr de iyi motordur sadece hp si ve torku düşük. 2004 modelleri gibi 12.5 hp den devam etmeleri lazımdı. O zaman kral motor derdim. Ama olmadı işte.