Fatih abi senin ön cam projen için bi procem var:
senin gidona takacağın
cam tutma demirlerini otomobil bagaj hidroliğinden yapsana.
düşünsene ihtiyacına göre camını indirip kaldırabilirsin.
ben elektrilk motoru ve vidalı senkromeçli bir şey düşünüyordum ama hidrolik daha mantıklı.
motora yapacağım son 10 şeyden biri de bu olacak

.
90 km gezdim. tam boğazdaki benzinden itibaren şu an gösterge tam dolu çizgisinin üzerinde.
motor jiklesiz çalışmıyor.
kendime not:
sınavlarım bi geçsin motorla bir gün uğraşıp tüm işini bitireceğim. 10 şey yapacağım motora. 1. ön kafayı söküp ek elektrik tesisatını elden geçireceğim ki bugün yarı işini bitirdim. 2. sisler kötü gözüküyor. sislerin etrafına tampon modifiyesinde kullanılan aluminyum korumalıktan parça yapacağım. 3. anfi kartını gösterge üstüne sabitleyip kartın etrafına Koray abi'ninki gibi sac yapacağım ama plastikten kesip biçip yapacağım. 4. ön cama Fatih abi'ye dediğim hidrolikten koyup araya iç lastik koyup ses yapmasını önleyeceğim. 5. mp3 çalarımın ses ayar düğmesini aynaya bağlayacağım. 6. 32 litrelik küçük çanta plakalığın oraya yan demirlerden tutturduğum plakaya sabitlenip eski cox 52 litrelik çantamı da normal topcase yerine koyacağım. yan çantalara fitil çekilip çantalar ve yan çantalar tekrar boyanacak. 7. yolcu ayaklığı uzatılacak 8. çantalara sinyal stop led döşenecek 9. lastikler değişecek 10. telefonu hoparlörün üstüne sabitleyebileceğim şekilde büyükçe bir telefon tutucu bulacağım. çakmaklık için usb çıkışlı adaptör alıp gerekli kabloları oraya taşıyacağım.
sanırım bunları yapmam bi günümü alır... çantalar bayağı uğraştıracak...