Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hımm :) delileonun motor mükemmelmiş ya bende mavisini alacağım . Allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin :)

maşallah de ciğerim:) gerçi suan arka çanta ve demiri yok öndekı 2.cam yok hep söktüm onları motor hafifledi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

sonuncu açılmıyor hacı abi:)

Güzel hocam özellikle anahtarları yeri çok iyi olmuş.
Elektrik tesisatını nasıl halledeceğiz peki çok karışık mıdır?
yok değil far soketinin renkleri şöyle sarı-yeşil-siyah, sarı=uzunfar +,yeşil=kısafar +,siyah=- uç yani yeşil kabloyu ortadan biyerden kes ve araya anahtar koy anahtar kapalıyken kısa farlar devamlı yanmaz ama uzun yaptığında selektör yapar sadece anahtar kapalıyken kısa yanmaz ama uzun yanar okey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

tamam ekmekarası eyvallah seninki hiç girmiyor değilmi siteye ama gizli gizli okuyordur o sen merak etme allahın panpişi dayanamaz düşer o yakında buraya nihahahahahaa nihahahahaha nihahahahahaa

Hım sağol hocam ampüle girişten kes diyorsun yani. Ben tesisattan filan düşünmüştüm. İkisine giden yerden filan diye.
Ama bu fikir çok iyiymiş, yapması kolay, uzun farı kullanabiliriz, sellektör de yapabiliriz daha ne olsun :queen:

maşallah de ciğerim:) gerçi suan arka çanta ve demiri yok öndekı 2.cam yok hep söktüm onları motor hafifledi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

sonuncu açılmıyor hacı abi:)

masallah abi masallahh inş benımde senın kı gıbı bı motorum olu hayırlısıyla :)

masallah abi masallahh inş benımde senın kı gıbı bı motorum olu hayırlısıyla :)

buralarin en kral motoru koray panpişımdeydi muhammed..sen onun motoru bi görsen ağzın açık kalırdı..benimkı motor falan değil yani onunkınin yanında..pırıl pırıl cam gibi motordu ama sahibi koray kankam da motordu yani :):):)

buralarin en kral motoru koray panpişımdeydi muhammed..sen onun motoru bi görsen ağzın açık kalırdı..benimkı motor falan değil yani onunkınin yanında..pırıl pırıl cam gibi motordu ama sahibi koray kankam da motordu yani :):):)

Son sözune cok guldum :) :) bu forumu cok tkıp ederım ama Koray kardesımı bılmıyorum ama motoru aldıgımda ılk işim onla tanısmak olucak :D

ya buralarda panpiş diye motoru değil ama kendisi dandik bi arkadaş vardı hiç sesi soluğu çıkmıyor gören duyan varmıdır acebaa????

motoru ybrlerin kralıydi yavru yb 1250 gs ti..kendi de motorların kralıydi yukarıda allah var çok fırlama adamdı otobanda en sol şeritten 80le gider gpsle tek şeritli yolda kaybolurdu benim kankamdi o be :)

F54

saol ramo...
rambo işin açıkcası artık kankam koray olmadığı için ybr forumuna birşey yazasım gelmiyor
oda gitti aslında burada kalıp bizim hatrımız için kendisine yapılanları görmezden gelmesi bizi terketmemesi lazımdı
aslında onun yaptığı pire ye kızıp yorgan yakmak oldu

saol ramo...
rambo işin açıkcası artık kankam koray olmadığı için ybr forumuna birşey yazasım gelmiyor
oda gitti aslında burada kalıp bizim hatrımız için kendisine yapılanları görmezden gelmesi bizi terketmemesi lazımdı
aslında onun yaptığı pire ye kızıp yorgan yakmak oldu

tam olarak konu neydi bilmiyorum ama ben olsam bırakıp gitmezdim....

F54

konu çok karışık açılmamak üzere de kapatıldı işte başkaları yüzünden kaçtı gitti adam neyse
ama irtibatımız kopmadı yarın buluşacaktık ama ben motoru iş yerinde bıraktım büyük ihtimal gidemeyeceğim yağmur yüzünden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar