Bende michelin düşünüyorum. Bende çiftini 180 tl ye buldum durumu duzeltsem alacam hemen...
Lastikleri önümüzdeki ay değiştireceğim,malum motoru alırken biraz borç yaptık...Depo kılıfı ve rüzgarlık cam siparişi verdim,topcase ve demirleride geçen haftalarda halletmiştim,42t dişliyide irfanla değiştik,performansı süper oldu,yağ gibi akıyor motor yolda..Şuan eksiğim güzel bir ayna ve yan çanta seti.Onlarıda hallettikmi değme keyfime
Topcaseyi kappa 35 lt aldım,gayet şık ve kullanışlı oldu...Bütçen yetiyorsa 42lt ve üzerini öneririm.2 kask mont,dizlik ne varsa doldurursun içine
Valla iyi farketmişsin ethem,çevirmeye falan denk gelmemeişsin,gerçi polisler tam koruma motorcuları pek durdurmuyorlar ama...47 tl ye çok iyi bulmuşsun sigortayı,hayırlı olsun yeni cigorta poliçen![]()
Abi motorum daha 5200de ilk bakımı 800 de ikinciyi 2000 üçüncüyüde 3800 de yaptırdım , gecen hafta yeniden yağı değiştirdim . Ancak daha hiç hava filtresi ve buji değişmedi .
size birşey soracağım MT nin düzenlediği 6. yuvacık gezisine gitmeyi düşünen varmı ben gitmek istiyorum ancak tek başına zevkli olmaz sanırım cbf camiasından kimse varmı![]()
iyi günler arkadaşlar bi kaç gün önce 1000 bakımını yaptırdım ve motorun asnki sesi biraz değişti =) sürüşü daha keyifli oldu gibi bence =)
size birşey soracağım MT nin düzenlediği 6. yuvacık gezisine gitmeyi düşünen varmı ben gitmek istiyorum ancak tek başına zevkli olmaz sanırım cbf camiasından kimse varmı
geçen senekine giden varsa yorumlarını duymak isterim ethem abi sizin tarafta yuvacık galiba dimi? nasıldır oralar?
etkinlik link i face sayfasında ve
http://www.motosiklet.net/forum/etk...aeli-yuvacik-gezisi-3-haziran-2012-pazar.html
Bende ilk defa yuvaciga gidicem merak etme sende ekle listeye kendini eminimki bayaa bi cbf görürsün ben geçenlerde irfan abinin düzenlediği karamürsel gezisinde gördüm mutlaka gelmelisin...
yok abi 10-40 koyuldu yine servisteki adamlar senin için gereksiz 10-50 filan dedi pederde yanımdaydı fazla para vermesin boşuna dediler kesede onda olunca mecburiyet =)
Bana en yakın servis İskenderun,benim ön diskten ses geliyor ciyyak ciyyak..Hocam benim ön fren diskim hafif yamukmuş ben farketmedim ethem abi söyledi banada sonra garantideki elemanda hafif yamukluk var ama sorun teşkil etmez dedi benim içimede sinmedi değiştirin dedim. Garantiden değiştiririz dediler ancak izmitten istanbula git gel benzin parası zaten disk parasına denk gelir birde form falan uğraşmıyım diye ücretini ben verdim değiştirdim. Motoru daha önce kullanmış bir arkadaşınıza yada tanıdığa arada bindirmek sesini gidişini kontrol ettirmek lazım![]()
Bana en yakın servis İskenderun,benim ön diskten ses geliyor ciyyak ciyyak..
Fren yapınca susuyor2 Hafta önce servise gittim bir şey yok toz sıkışmıştır dedinildi,temizlendi ama hala ötüyor.Motoru yeni aldığımda ses yoktu..Şimdi çok nadir de olsa arada sesi kesiliyor,kısılıyor vs..Acaba jant mı yamuk neyseki bu hafta 1000 km dolacak bakıcaz bir çaresine..
15w-50 koydursaymışsınız keşke. 10w-50 ler biraz pahalı ama 15w-50 olabilirdi. Neyse sağlık olsun.
malesef abi ya öyle oldu :S artık bi daha ki bakımda belki 4 binde demi diğer bakım ?
abi mehmet abinin dediği gibi sadece cbf lerle bi piknik filan yapabiliriz aslında istanbul yada çevre illerde olabilir bizim kandıra tarafında yazlık var o tarafa gidersek hem gezdiririm sizi hemde denize filan girip mangal yaparız =) günü birlik çok rahat olabilir ben kartalda oturuyorum 130 km filan tutuyor burdaki evden ordaki ev hatta sahilçok güzel yerler var kefken.com dan bakabilrsiniz ethem abi sen biliosundur sizin ilde nede olsa
Kandıra, Kocaeli, Karamürsel ve civarları bana uyarKandıra' ya bizde motorlarla yazları günübirlik gidip geliyoruz zaman zaman, Kumcağız plajı falan var. Ayğa' ya falan gittik. O tarflar gerçekten güzel ve tam motosiklet sürmek için çok keyifli bi güzergah. Özellikle Kocaeli' den sonra Kandıra yönünee doğru harika. Haberleşelim. Bana uyar. Çok güzel olur.
bendede o ses vari gicirt gicirt yapiyor frenaj yapinca. disk yamukmus oysaki ne kaza yaptim nede sicakken su tuttum fabrikasyon bence sonucta motor2500km de diske birsey olmasi imkanksiz. muhtemelen disk yamuktur tekerin yamuk olmasi zor ihtimal. birde sunu deneyin mesela 60-70 le falan gidiyosunuz on frene basinca hafif tutup birakiyormu? cok hafifte olsa disk yamuktur ama bu ilk motorunuzsa anlamayabilirsiniz bende anlamamistim eger disk yamuksa 60 lira falandi sanirim degistirin kendinizi riske atmayin garantiden de degistirebilirler ama ben beklemedim nerden baksan 2 ay surecek ozaman zarfinda kendini 60 lira icin riske atmaya degmez. ben diski degistirdikten sonra motor daha iyi fren yapmaya basladi o seste ortadan kayboldu. ihmal etmeyin baktirin frenlerinize.Aynı sorun bu gün bendede oldu şu anda ciyyak ciyyak ses gelmeye başladı aga uyuz oldum yaa çıldırıcam servise daha gitmedim ama yarın ilk işim servise göstermek olacak inşaşlah başlarından savmazlar. motor 2200 km de şu an ve bu sese deli oluyorum. Ethem yardım et nedir bu kafayı yemek üzereyim.. 2200 km dir böyle bişey yoktu bugün 100 km yol yaptım. Artçımla beraber bu ses çıkmaya başladı (baycall) seninki düzelirse haber ver sana zahmet...
Yaa benim sorunumla ilgilenen yokmu?