Mondial Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları

ben 2011 modelini almayı düşünüyorum topic i baştan sona okudum. bi arkadaş soğutma sıvısı problemi yaşamış ama tahmin ediyorum ki 1. versiyonda olmuş bu olay 2010 yılının başlarında. 2. versiyonlarda sıkıntı var mı? alsam sıkıntı yaşar mıyım. yardımcı olabilirmisiniz?

yalnız sadece bu motoru olanlar yorum yaparsa sevinirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. seri Kullanıyorum ve bahsetiğiniz sıvı problemi olmadı. İkinci el aldım, aldığım kişide yaşamamış

teşekkür ederim @maskeli inşallah bugün yarın bende alıyorum Allah nasip ederse inşallah :)

sorma hocam tepem attı.

tek fiyat en son 4000 olur dedim, iki üç defa "sen bi düşün" deyip durdu az daha fiyat söyleyecekti düzgünce kapattım telefonu.

kusura bakma "sen bi düşün" dedim. zorla satmıyoz sanki. ihtiyaçtan satılık diye ölmedik ya

fıyatı düşünüp yazdım deseydiniz yaaa :)
yaa şaka gibiler sanki zorla satmak istiyoruz bu kişilere.
fiyat bu arkadaşım alırsan alırsın almazsan da hayırlı günler...
bana buzdolabı ve laptop ikilisini teklif eden oldu yaa :jocolor:
bi tanesi de 1900 TL yazdığım motora 1400 veririm tamam dersen hemen almaya geliyorum dedi :)
şaka gibiler :)

sorma.

sen ne yaptın ? sattın mı motoru. 250 lik sıfır diyordun ?

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 18:47 ----------

Konya dan biri aradı.

bakalım olursa 4250 ye vereceğiz.

hadi hayırlısı

sattım hayırlısı ile hatta alan arkadaş inanılmaz memnunmuş ben böyle motor görmedim diyo :)
dedim bakarsan bağ bakmazsan dağ olur dedim haklısın diyo :)
bende motoru alacam hayırlısı ile inşallah ama az beklemem lazım geliyo :p

Ducati gibi motor valla görüntü on numara, bide 500-600km yolu bi günde tık demeden yapıyosa Mondial daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :cat:

motoru aldım ama daha binmek hatta bayiden çıkarmak kısmet olmadı :pale:
salı gününe plaka ruhsat için anca randevu alabildim çarşambadan beri motor hazır bayide beni bekliyo :pale:
plaka ruhsat çıkıp da teslim alınca hemen fotolarını çeker yüklerim buraya inşallah.
ayrıca bu motor bi günde 500-600 km yapmaktan ziyede ben bunu 135liği olan MH125 DRİFT ile 7 saatte 400 km yol yaptım ki bu sanıyorum ki raht yapar o kadar km yi...

125 mh ve 150 serisi ile aynı motor değil yanlız.

sürüş dinamiği çok farklı.

250 MR da enjeksiyon var ve çift silindir paralel iş yükünde. 125 ve 150 lerde tek silindir karbürator

motoru aldım ama daha binmek hatta bayiden çıkarmak kısmet olmadı :pale:
salı gününe plaka ruhsat için anca randevu alabildim çarşambadan beri motor hazır bayide beni bekliyo :pale:
plaka ruhsat çıkıp da teslim alınca hemen fotolarını çeker yüklerim buraya inşallah.
ayrıca bu motor bi günde 500-600 km yapmaktan ziyede ben bunu 135liği olan MH125 DRİFT ile 7 saatte 400 km yol yaptım ki bu sanıyorum ki raht yapar o kadar km yi...
Sen randevu için sıra almaya uğraşırken emniyetteki muameleci adamlar sistemi kurmuş randevu almadan sıra beklemeden hemde elde yarımyamalak yazılmış Ek-1 kağıdı ile tescil işlemlerini yapıveriyorlar. Hatta gerekli merciilere 50 lira bağışta bulunursan plakan ruhsatın 3-4 saatte çıkıveriyor :mrgreen: baya makbuzlu bağış rüşvet değil kesinlikle.

125 mh ve 150 serisi ile aynı motor değil yanlız.

sürüş dinamiği çok farklı.

250 MR da enjeksiyon var ve çift silindir paralel iş yükünde. 125 ve 150 lerde tek silindir karbürator

fark eder mi ki?

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:21 ----------

Sen randevu için sıra almaya uğraşırken emniyetteki muameleci adamlar sistemi kurmuş randevu almadan sıra beklemeden hemde elde yarımyamalak yazılmış Ek-1 kağıdı ile tescil işlemlerini yapıveriyorlar. Hatta gerekli merciilere 50 lira bağışta bulunursan plakan ruhsatın 3-4 saatte çıkıveriyor :mrgreen: baya makbuzlu bağış rüşvet değil kesinlikle.
bakalım kısmet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar