Ess Selamün Aleyküm.. Tüm Motorcu Arkadaşlara Çok Selamlar.. Birilerinin NX ler hakkında olumsuz yorumlarını gördüm. Çok Şükür Bende NX 250 Dominatör Kullanıcısıyım. Ama Benimkisi Amerikan Versiyonu.. Paris Dakar Yarışları İçin, Özel olarak Amarikada Üretilenlerinden. Daha güçlü, daha sağlam, daha keyifli ve daha ekonmiğini, onca araştırmalarıma rağmen bulamadığım için, satarsam ilerde motorumu çok arayacağımı anladığım için, bir nevii vazgeçtim satmaktan. Biyerlerde birileri, Temiz bir Çin motrunu dahi, Dominatöre tercih edeceğini söyleyerek, bence halt etmiş.. Bence düzgün bir NX Birkaç adet daha, YBR ve CBF 250 eskitir kesinlikle.. Falkonlarla bile, Kesinlikle kıyaslanamaz.. Geçenlerde bizim Ortaca'dan Almancı birinden İstanbula bir NX gitmiş.. Alan arkadaşla tanışma ve sohbet etme şansım oldu. Ben bu güne kadar, 106 adet Motor değiştirdim ve Bindim diyor.. Bunun kadar keyiflisine aslaaa rastlamadım diyor.. Aldığı motorda, a dan z ye orjinal.. sadece 11 binde.. 2 Kişiyle 1000 km de sadece 130 TL yaktı diyor. Artık 10 binde verseler, aslaaa vermem diyor.. Benim burdan tüm NX sahiplerine söyleyeceğim tek şey.. Arkadaşlar Motorlarımızın kıymetini daha iyi bilmeli ve Pek uğramadığımız sanayiye giddiğimizde, herkesi usta sanmamalıyız.. Bende daha önceki 97 model, 4 zamanlı Sport Kanuniyi ustalar yediği için, amman diyorum.