Ön far korumalığı yamaha 125 ybr yeni kasalar için uyarlanan bir model ben koruma amaçlı olsun istedim sadece.
Led sinyalleri sevmiyorum...
Arka Lastiği 909018 CST iken 1009018 IRC 62 P ile değiştirilmiştir. Ön lastik değişmemiş olup, 3.00-18 47 P CST dır.
Hayır hızda etkileme yok artı olarak da eksi olarakta sadece görünüş olarak seçtim lakin eski halki ile de 150 tl yeni halide 150 tl yakmakta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
kısaca teşbihte hata olmaz kimse kızmasın bende bir drift sever ve de biner birisi olarak bu makyajı şöyle ifade ederim anonim olarak << CILIZ SIPAYA ISPARTA SEMERİ VURULMAZ>>
naçizhane gs 650 ye bile fszla zannedersem bu ihtişam kaldı ki drift baba bu asi delikanlı sevgi ve saygılarımla:jocolor:
Bir semer benzetmesi ile shopper motorlara atıfta bulunmuşsunuz. Arkadaşım motorumu eleştirebilirsiniz bunun için o resimleri koydum zira lakin Drifte çanta takılmaz deyimini sizden duydum ilk olarak.

Eleştiri Biraz daha iyi niyetli olabilirdi ... Eşşek ve semer kısımları hariç diğer kısımlar için teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
benim görüsüm olarak motor genel olarak süper zaten ...
yan çantalar çok güzel olmuş daha kalıplı göztermiş..
ön far korumalıgıda çok iyi bi düdünce ama yakışmamış gibi geldi bana..
sinyallerde güzel ama keşke led sinyal taktırsaydınız..
arka tekeri degitirmişsiniz cbf ye takılan kalın tekerden taktırmıssınz sanırımm.
peki bu teker sın hızı etkilemiyormu artı benzin sarfiyatında etkisi oldumu...?
Ön far korumalığı yamaha 125 ybr yeni kasalar için uyarlanan bir model ben koruma amaçlı olsun istedim sadece.
Led sinyalleri sevmiyorum...
Arka Lastiği 909018 CST iken 1009018 IRC 62 P ile değiştirilmiştir. Ön lastik değişmemiş olup, 3.00-18 47 P CST dır.
Hayır hızda etkileme yok artı olarak da eksi olarakta sadece görünüş olarak seçtim lakin eski halki ile de 150 tl yeni halide 150 tl yakmakta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Bu arada o çantalar demontedir arkadaşım resimde görüldüğü gibi. Drift driftliğinde birşey kaybetmiyor yani sadece seyahat halinde kullanılması amacı ile takılmış ve o zamanda kullanılmak için dir.