arkadaşlar bu motoru daha önce 100 150 cc vs. kullanmış başlangıç aşamasını aşmış olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum ben görüntüsüne tav oldum aldım artık yetmiyor ancak motora yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiye ederim motorun son hızı 110 km parça kalitesi olarak güzel bu motorlar 2010 yılında Türkiyeye geldi ve ben motoru 2011 şubatında aldım benzin hortumları çürümüş rolantide stop etmesi yüksek devirde gaz kesme sorunu vardı şehir içi kullandığım için önemsemedim taki benzin hortumu gümleyip bütün depo yere akana kadar

hortumları kendim değiştirdim motorun gidişi, çalışması herşeyi değişti onca zaman eşşek gibi binmişim motora.
gelelim camgöz motora bu motoru ülkemize getirecek pazarlayacak kapasitesi kesinlikle yok adamların motor hakkında hiç bir bilgisi yok camgöz değilde bu işi daha iyi yapan bir firma bu işe girişseydi şu an 250 cc modelleri eminim Türkiye'ye gelirdi. österge ayarları var bu motorlarda bir gün kurcalarken onları bozdum motor 3. vites 160 4 de 200 görüyor zaten sonu 200 ekran yanıp sönmeye başlıyor

adanayı aradım çıktı karşıma bi barzo kousmaktan aciz diyorum pulse değerlerini kaç girmem gerekiyor kurban ben bilmem onları diyor

neyse facebook sayesinde avustralyadan bu motorun satıcısını buldum değerlerini verdi girdim eskiden 110 görücem diye beli çıkan motor çok rahat hızlanmaya başladı bu değerleri ülkemizde bilen yok belki bi megelli kullanıcısı burayı okur ve görür çünkü bu ayarları camgöz motor yapmıyor olduğu gibi parçayı moneteleyip bize satıyor (ayarlar c 1950 pulse 9 r pulse 1 olmalı ) yedek parça olayı olarakda kesinlikle camgözden bana şu lazım bu lazım diye parça istemeyin aşırı pahalı satıyorlar ve duydugum kadarıyla geç teslim ediliyormuş bu motorlar yurt dışında gerçekten tutulmuş motorlar ebayde parçası yığılı hatta performans parçaları kitlerinide bulabilirsiniz. Sorun çıkaracağını pek sanmıyorum ama motorun herhangi bir parçası lazım oldu ve ebayden bulamadınız motor sym xs 125k modeli ile aynıdır sym servislerinden parçayı temin edebilirsiniz
uzun lafın kısası motor tecrübesi olan arkadaşlara bu motoru önermiyorum çünkü sizi tatmin etmeyecektir ama yeni başlayacak olan ve dikkat çekmek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim 2. elleri şu an 4000 lira civarı yani çin malı motor parası tercih sizin
saygılar