Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben de mc kullandım bir zamanlar yigidi oldür hakını yem derim evet mc max devir lerde kullandıgın da çok yaka biliyor ama bir de şöyle bir durum var ani hızlanmalarda ve bir aracı 100 km ye kadar ani sollamalarda emsalleri bu konu da mc ile ölçüşemez ben de şu an tvs var mc ye göre az yakıyor ama mc nın 2 kişi 100 ile çıktıgım rampayı tvs
tek kişi ile 90 la çıkıyor ani hızlanmalrda gaza tepkisi çok geç seç ve vibrasyonu da cabası begen ona göre al derim

Bilgi için teşekkürler

Ben aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. turkish 39 kardeşim, forumu baştan sona okudum diyorsun bu güne kadar MC yada MC X hakkında kaç tane kronik ciddi sorun okudun? Herkesin söylediği ortak bi cümle var o da emsallerine göre fazla tüketimi. Bu da sakin kullanımla dizginlenebiliyor. Fakat motorun gücü öyle yerinde keyif veriyor ki kimsede sakin kullanamıyor ne yazıkki bu sebeplede biraz fazla tüketiyor. Bu forumda benim en çok okuduğum sikayet lastiklerden geldi 2 senedir bir fiil kullanıyorum orjinal lastiklerle hiç kaymadim. Kişiye göre değişen şikayetler bunlar. Benim ek olarak söyleyebileceğim: kalitesi düşük vida ve somunlar dır. Hayırlı günler...

arkadaşlar 150 mc nin farı benim motora takacağımda birisi oturmaz falan dedi. 150 mc de montaj noktaları nerede tam olarak bilginiz varmı takacağım motor ramzey 150 cross

Ben aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. turkish 39 kardeşim, forumu baştan sona okudum diyorsun bu güne kadar MC yada MC X hakkında kaç tane kronik ciddi sorun okudun? Herkesin söylediği ortak bi cümle var o da emsallerine göre fazla tüketimi. Bu da sakin kullanımla dizginlenebiliyor. Fakat motorun gücü öyle yerinde keyif veriyor ki kimsede sakin kullanamıyor ne yazıkki bu sebeplede biraz fazla tüketiyor. Bu forumda benim en çok okuduğum sikayet lastiklerden geldi 2 senedir bir fiil kullanıyorum orjinal lastiklerle hiç kaymadim. Kişiye göre değişen şikayetler bunlar. Benim ek olarak söyleyebileceğim: kalitesi düşük vida ve somunlar dır. Hayırlı günler...

Allah kaza bela vermesin zaten.kullanıcıdan kullanıcıya farkediyor kusura bakma ben orasını atladım.vitesi boşa atıyormu peki sende durup dururken?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@beyazıt60 12 000 devri nasıl gördün ?

kesici iptali felan mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gösterge kenarlıklarında apartman felan gözüküyo gibi geldi :)

hem o hızda iken bu kadar net bir çekim yapmak, her babayiğit ve her foto makinenin harcı değildir

Gösterge kenarlıklarında apartman felan gözüküyo gibi geldi :)

hem o hızda iken bu kadar net bir çekim yapmak, her babayiğit ve her foto makinenin harcı değildir

Dedim ya meslek sırrı diye. Fotoğrafçıyım haliyle photoshop'cuyum kontak bile kapalıydı o resmi çekerken :):):)

bizde yemiştik neden söyledin ki :)
(bi dahakine vites göstergesinide photoshopla unutmuşsun :D )
o değilde ibrelerin üstündeki siyah düğmeli olan zımbırtı ne çakar mı ?

bizde yemiştik neden söyledin ki :)
(bi dahakine vites göstergesinide photoshopla unutmuşsun :D )
o değilde ibrelerin üstündeki siyah düğmeli olan zımbırtı ne çakar mı ?

Vitesi sonradan fark ettim de düzeltmek için geç kaldım :) "Zımbırtı" dediğin şey arka bagajın altına çakar taktım 3 farklı modda çakıyor :) Merak edersen youtub'a attım

http://www.youtube.com/watch?v=fGfdtsyHevk

Bak bunda var vites orjinal hemde :D

arkadaslar ben ayak basma yerlerini asagıya indirdim dizlerim tam duz olması agrı yyapıyordu 5 cm kadar asagıya aldım fren pedalını kestim vdetise arkasını kesip asagıya ındırdım cok guzel oldu okadar rahatkı tavsıye ederim kısa surede koyarım foto

Arkadaşlar Merhaba.
Motorda Xenon Far var fakat uzun-kısa ayarı yok.Selektör yapılamıyor.Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
Teşekkürler.

Arkadaşlar selamunaleykum bugun bende Mcx alıp aranıza katıldım ankaradayım
Bayiye driftle mcxe bakmaya gittim , boyuma mcx daha uygun oldu kırmızısını aldım geldim
Plaka işlemlerini pazartesi liste yenilenince yapmayı düşünüyorum

Plaka olmadıgından yakın çevrede sürdüm bugun 26km yol yapmışım motoru sevdim ilk görüşlerim güzel titreşim olmaması çok iyi, seri , sürüşü rahat
Rodajda oldugundan 5bin deviri hiç geçmiyorum basmıyorum, resimleri yarın eklerim
Herkese kazasız belasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar