brein box istanbula en yakın tekirdağdan ucuza yapılıyor lakin plakanın da 59 plaka olması gerek
34 plaka isen pirimin yüksek. en az 20 kağıt daha yüksek .
axa da 165
zurih de 225 bi yer daha var ona da bakıcam artık hangisi ucuz verirse
bi dahada istanbuldan motor almıycam arkadaş :/ gidip şehir dışından alıcam çok çok farklı plaka ile gezerim burda...
ömer abi sen yaptırmadın galiba ?![]()
Arkadaşlar geçen yıl 2011 haziran ayında aldım motorsikleti yaz boyunca Akdenizi bir seferde dolaştım, daha sonra dönüş yolunda Antalya ısparta burdur karaman konya niğde ve mersine geldim toplam 7 bin km yol yaptım. MC 150 de rahatsız olduğum şey oturak ve karbüratörden çıkıp turboya giden bir lastik hortumu sürekli patlattı, daha sonra Turbonun hortumunu iptal ettirdim.. Ayrıca ön zincir dişiliyi değiştim ve hiç zorlanmadan 120 km hızla çok rahat gdiyorum ..şuan hemen hemen her hafta sonu olmazssa 2 haftada bir Mersin-Gaziantep gidiyorum MC 150 den çok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ederim.. saygılarımla
ekledim =) araba aksesuarları satan yerden aldım sis farlarını merceklidir. ama çok uzun süre yakarsam farlarla birlikte aküyü bitiriyor motoru stop etmeden 1dk falan çalışır bırakmam gerekiyor akünün kendini toplaması için farlara bağlı değildir bağımsız olarak yakabiliyorum. önceden çok işimi görüyodu dağda fakat xenon taktım 6000k şimdi pek eskisi kadar kullanmıyorum ama genede lazım olduğu zamanlar oluyor toplam maliyeti sadece sis lambalarının 100tl civarı ama kendimiz bağladık bunun üstüne bağlattığın yer işçilik alır sanırım.Onur Mert kardeş kusura bakma bir resimle kurtulamazsınbir kaç resim daha bekliyorum senden. özellikle sis farlarını nasıl yaptın onu merak ediyorum.
Elcik korumalar universal dir yani her motora uyar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-elcik-korumasi-66123024/detay
@OnrMRT güzel resimler , sislerin tanesi kaç wattlık ?
bende alıp takmayı düşünüyorum 2tane 4W veya 2tane 9W düşünüyorum toplam 18W aküye ağır gelirmi acaba ?
bi tanesi 55 ikisi 110 yapıyor buda motora çok geliyor yukarıda yazdığım gibi akü bitiyor =)) içindeki sistemi değiştirip power led yapalım diye konuşuyoduk arkadaşımla bi ara, power led alamadık reklam tabelalarındaki ledlerden aldık yaptık fakat mercekli olduğu için tahmin ettiğimizden kötü oldu normal haline çevirdik sonrada xenon takınca öyle kaldı şuan
İstanbulda sigorta ne kadar pahalı imiş, GT250R hyosung motorumu 2 ay önce 100 TL sigorta yaptırmıştım. Ne küfür etmiştim adamlara, utandımale:
Bende 150 MC ve Drift arası gidip geliyorum. Bu kararsızlık kadar kötü bir durum yok.