Honda CG150 TITAN MIX Flex-Fuel

Moto Honda da Amazonia Ltda. (HDA), Brezilya ‘da Honda üretim ve satışlarından sorumlu firma. Firma yaptığı açıklamada mart ortalarında karışık yakıt enjeksiyon sistemli CG150 TITAN MIX modelini Brezilya ‘da satışa sunacağını duyurdu.

Bu teknoloji ile donatılmış dünya üzerinde ilk üretim aracı olacak CG150 TITAN MIX modelinin 200,000 ünite satılması bekleniyor.

Yeni üretilen yakıt besleme ve enjeksiyon kontrol sistemleri ile Honda’nın karışık yakıt enjeksiyon sistemi çevreye duyarlı biyo yakıtlar ve benzin karışımları ile çalışabiliyor. Bu teknoloji aynı zamanda yakıt maliyetini düşürdüğü gibi CO2 emisyon oranlarını düşürmekte.

Brezilya ‘da karışım benzin kullanımı oldukça yaygınlaşmış durumda ve satılan yeni arabaların neredeyse %90 ı bu teknolojiye sahip, bu teknolojiye sahip olan ilk motosiklet modeli ise CG150 TITAN MIX olmuş.

Ayrıntılı bilgi için Honda ‘nın global sitesine bakabilirsiniz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

fena değilmiş. Ama daha güzel olabilirdi, radikal değişiklikler yok (görüntü anlamında). 90 lı yıllardan beri tipinde pek bir değişiklik olmadı şu motorun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper tank modeli, düşme ve çarpmalarda kırılacak fazla parçası olmaması süper, bu tar motorlar 12-13 bg. civarında oluyor,
paylaşım için teşekkürler.

titan efsanesi geri dönse inanılmaz satar işi bilmiyor bunlar hala beatleri activaları boyayıp boyayıp sattıyolar....

ybr'ye nal toplatırmı .... evet

yalnız şu egsoz bi güzelleştiremediler gitti:pr:

Cbf 150 oldukça, daha kaliteli böyle bir motora binemeyiz.:pr:

honda titan'ı tekrar getirseler!! sınıfındaki diğer motosikletleri saf dışı bırakır bence :cat:

bence gayet güzel olmuş ama amartsörü beşık olabilirdi arka dısk olabilirdi bence ve neden çelik jant yapmıyorlar bilmiyorum ama genede güzel olmuş

lanet olasıca honda getirsede şöyle sağlam bi motor alsakta binsek. 96 da takılı kaldık.

F54

senin bisan pisiklet gibi dediğin motur, dünyada sınıfının en iyisi :cat: ayrıca senin teneke gibi çinde üretilmiyor. :queen:
len adem ben yapısı ititbari ile pisiklet dedim:p
sanki brazil de çok kaliteli mallar üretiliyor da sende konuşuyon:farao:

çin mallarını ikiye katlar gene. O motor 15 hp ye yakın. 14 kusur olması lazım. Ayrıca konuyu baştan okursan dünyada tek :cat: senin çinli kaç hp? :queen:

Adamlar yeni teknoloji üretmiş maksat performans görüntü değil...daha az akaryakıt önemli olan brezilyada katkılı yakıt çok fazla bunun için üretilmiş bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar