- Konu Yazar
Motorumla Riva'dan dönerken Kavacık'taki tüneli geçtikten 100 m. sonra sol şeritten ilerlerken sağ taraftaki katılım yolundan yola giren 34 HJ 3810 plakalı kırmızı Citroen araç(minivan) kontrolsüz bir şekilde sol şeride giriş yaptı. Araçla bariyerler arasında 1 metrelik boşlukta kaldım. Uzun korna ile sürücüyü uyarmama rağmen, beni bariyerlere doğru sıkıştıran araçtan gaz açarak kurtuldum. En azından ben öyle zannettim. Asabi sürücü kardeşimiz çaldığım kornaya sinirlenmiş. Peşime takılarak santimetre hesabı ile yakından beni takibe başladı. Kurtulmak için sağ şeride kaçtım. Solumdan hızla geçti gidiyor derken arabayı üstüme kırdı. Böyle bir şeye hazırlıklı olmadığım için aracın altına girmekten zor kurtuldum. Sol koluma dayanan kaportayı iterek motoru sağ tarafa kaçıracak gücü bulabildim. Kenara çekip aracı 155'e ihbar ettim. Daha sonra karakola giderek olayı bildirdim. Yarın da savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bu tür durumlarda herkes için önerdiğim tek doğru davranış biçimi budur. Aracı süren genç bir çocuktu. Yanında da kendisi gibi birkaç kişi vardı. Sanıyorum trafikte böyle tehlikeli oyunlar oynanamayacağını öğrenmemiş. Ben üşenmeyip kendisine bu konuda yardımcı olacağım. Kazasız belasız sürüşler...
Plaka No
34HJ3810
Marka
CITROEN
Model
2011
Sahiplik Belge Tarihi
12/05/2011
Tescil Birimi
BEYKOZ
Renk 1
KIRMIZI (Ardent)