valla insallah lafta kalmamıştır, şikayet etmişsindir.
Sadece başlığı okudun demi ? Millet mart seçimlerini tartışıyor 4 sayfadır. Araç sahibinin annesinin kızlık soyadı bile ifşa edildi, ayrıca konu 2012 ye ait.
trafikte ben kamyoncudan gördüğüm saygıyı hiç bir zaman otomobil sürücüsünden görmedim
Bölünmemiş yolda sinyallerle sollama uyarısı bile yapanları var bunların. Çok severim kerataları. Bundan 2-3 ay önce Aksaray e-5 ten Ankara tarafına dönüş yolundaki kavşakta önümde bir tır vardı kırmızı ışıkta. Kalkıştan sonra tırı hemencecik geçeyim sonra yolda önümü kapatmasın diye yeşil yanar yanmaz tırın dorsesinin dibinden gazladım, motorda 600 cc ya nasıl hızlandı birden anlamadım tam tırı sol açıktan solluyorum sonradan fark ettimki yol yapım çalışması sebebi ile yan yol aslında kapalıymış ve tam karşımda bir tane araba. İşte dedim benim hayatımda demek aksaray yazılarında son bulacakmış

tırcı durumu benden önce çakarak önce kendini şerit dışına attı bana yol kalsın diye ama ben bu durumu fark etmeyerek ön freni kazıkladım bodozlama gidiyorum sol şeride doğru ( Aynı zamanda sağa dönen bir virajın içindeyiz ). Ani hareketle bir nissan gtr 2000 kıvraklığı ile tır benim önüme doğru kırdı dorsesi sağ şeritte kafası sol şeritte kaldı öylece. Ben son bir hamle ile kendimi yol yapım çalışmasının olduğu mucur taşlarının arasına saldım. Tabeleya 5 cm kala durabildim. Motordan indim, kaskı eldiveni çıkardım yere oturdum, tüyü nereye diksem acaba diye bakarken fark ettimki karşıdan gelen araba ile ben kafa kafaya girmeyelim diye tırcı yolu kapamış. Yaklaşık 1 saat sonra ilerdeki bir kebapçıda tırı gördüm gittim adamın yanına. Adamın tek dediği yolda viraj vardı karşıdan gelen araba her halükarda dururdu diye yolu kapattım, ama garazin kime oğlum tek şerit yolda virajda tır solluyon dedi.
Burdan tüm tırcılara topcase dolusu selamlar.