Hocam bende yeni başladım cb 125e alarak... Diğer marka/model motosikletle başlasam sonuç belki cb 125 e ile aynı olurdu bilmiyorum ama şunu söyleyeyim bu motosikletle başladığıma çok memnunum...debriyaj kavrama noktası belli,vites geçişleri rahat, fren ve gaz hissiyatı iyi ..Belki diğer/marka modellerde böyledir ama ben bunla çok kolay öğreniyorum..motora yeni başlamak için bu modeli düşünmüştüm. böyle bir test cidden çok işime yaradı. Ninja 250 ile başlamaya da kıyamadım. Neticede hiç motor kullanmadım (ehliyet alma dışında). 2. el de motor istemediğimden sanırım bu modeli almakta karar kıldım. 1 dönem kullanır sonra ninjaya geçer sonra da hedefim olan süpersport 600 cc ye yükseltirim inş. Test için çok teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
skystar;2676287 ... Birde arasıra vites göstergesi sapıtıyor...Hiç bir şey göstermiyor neyle alakalı olduğunu çözemedim. ..[/QUOTE' Alıntı:Bu durum bende de 3-4 kere oldu siz yazınca hatırladım...