Öncelikle detaylı test yazınız için teşekkürler. Gerçekten motorun tipiyle performansı ters orantılı sanıyorum. 100km'de 2 lt çok iyi ancak görüntü tırt
Forumda 2 defa Honda Dazzler için konu açtım ama iş birşeyler yapmaya gelince birçok arkadaş sadece birine bakıp çıkacağım edasıyla konuyu okuyor gidiyor.. Ne bir yorum, ne bir destek.. Umarım ben yanılıyorumdur ve açtığım iki konudaki toplam 700'e yakın kişinin en azından yarısı honda Türkiye'ye gerekli mesajı ve talebi yapmışlardır. Bu konuda içim buruk ondan dert yandım buraya.
Bir sorum olacak, titreşim konusunda "...TVS Apacheler gibi böbrek taşı düşüren cinsten değil..." demişsiniz. Ben RTR 150 almayı planlıyordum ancak bu sözünüz beni bir hayli düşündürdü. Zaten motosikletleri test edemiyoruz (deneme sürüşü gibi) bunu en iyi nasıl anlarım? Yada RTR 150 yerine bunu mu seçmeliyim? İlk motorum olacak ve tecrübe kazandıkça marmara bölgesinde gezmek istiyorum, hergün işe gitmek gelmek (E-5'te 20 km kadar yol) istiyorum vb..vb.. Bu konuda ne önerirsiniz?
Bir sorum olacak, titreşim konusunda "...TVS Apacheler gibi böbrek taşı düşüren cinsten değil..." demişsiniz. Ben RTR 150 almayı planlıyordum ancak bu sözünüz beni bir hayli düşündürdü. Zaten motosikletleri test edemiyoruz (deneme sürüşü gibi) bunu en iyi nasıl anlarım? Yada RTR 150 yerine bunu mu seçmeliyim? İlk motorum olacak ve tecrübe kazandıkça marmara bölgesinde gezmek istiyorum, hergün işe gitmek gelmek (E-5'te 20 km kadar yol) istiyorum vb..vb.. Bu konuda ne önerirsiniz?